Confi
Mamusia Damianka :)
mmm jak romantycznie...dodaj jeszcze ,że piszecie sobie czułe słowka na gg
normalnie ryczę. hi hi hi
dobrze że ja mam z moim komputerki przodem do siebie ustawione, to spoglądamy sobie w oczka znad monitorków.![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mmm jak romantycznie...dodaj jeszcze ,że piszecie sobie czułe słowka na gg
normalnie ryczę. hi hi hi
dobrze że ja mam z moim komputerki przodem do siebie ustawione, to spoglądamy sobie w oczka znad monitorków.![]()

kochanie on jest w nocy w pracy codziennie wiec luz...gorzej ciagu dniaPaula witaj w naszych porąbanych progach...z nami nie zginiesz , nauczysz się pić co wieczó a Twój M od dzis będzie oglądał wieczorami jedynie Twoje plecy![]()

Dalej trzymam
Ale teraz to laptop mi się na pęcherzu uniósł
Muszę nadrobić te strony cholewcia.
Jeszcze 2 ... cały czas dwie![]()

Paula witaj w naszych porąbanych progach...z nami nie zginiesz , nauczysz się pić co wieczó a Twój M od dzis będzie oglądał wieczorami jedynie Twoje plecy[/QUOTE\
ZGADZAM SIĘ W 100% PROCENTACH. NIE BARDZO BB MU SIĘ Z TEGO POWODU PODOBA.
Mamstud ,witaj kochana,
kwiaty? jakie kwiaty, gdzie kwiaty? :-)No właśnie ja spadam do łózka bo M toczy pianę,a ktoś jutro musi odebrać z giełdy te kwiaty.
Papatki
DŻIZAS!!!!!!!!!
no normalnie nie mogę!!!!!!!!!!!!!
Awaria netu od rana i człowieku giniesz na BB!!!!!!!![]()
twardzielka...Ty się przyznaj ze to specjalnie na trening mięśni Kegla![]()

kwiaty? jakie kwiaty, gdzie kwiaty? :-)