mamamatysia
Fanka BB :)
Maniaczko:-):-):-):-):-):-)kwiaty? jakie kwiaty, gdzie kwiaty? :-)
Zamówiłam u nas na Ślaskiej Giełdzie paletę poincesji i nie odebrałam dzisiaj przez M.Za kare jutro sam pojedzie o 6 rano

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maniaczko:-):-):-):-):-):-)kwiaty? jakie kwiaty, gdzie kwiaty? :-)

niech będziesłuchajcie, daję radę, ale mam ... MOMENTY. Jak się zsikam, to zrzucę na was!!!!!![]()

śląska giełda kwiatowa... niech jedzie, bo je znowu laptopa zabierze...kwiaty? jakie kwiaty, gdzie kwiaty? :-)
dziękujęwybaczam.....poglaskalm ja po lapce od cioci Confi....

echhh....ale jak wpadniesz w nałóg to zobaczysz....dzień czy noc, świątek , piątek i niedziela...nie ma zmiłuj
kochanie on jest w nocy w pracy codziennie wiec luz...gorzej ciagu dnia![]()

tylko wode potem spuścMoniq, ja kompletnie nie ruzumiem twojego problemu.
Zabierz nas ze sobą do łazienki.![]()

przykro mi, w życiu nie widziałam - jestem nieskalana :-)

Wypluj tośląska giełda kwiatowa... niech jedzie, bo je znowu laptopa zabierze...

uwazaj na kapa... jak bedziesz leciala bo znow trzeba bedzie nadrabiac....słuchajcie, daję radę, ale mam ... MOMENTY. Jak się zsikam, to zrzucę na was!!!!!![]()

chyba wylejeszsłuchajcie, daję radę, ale mam ... MOMENTY. Jak się zsikam, to zrzucę na was!!!!!![]()

no mamamatysia jutro jedzie po kwiaty na gielde kwiatowa...
Maniaczko:-):-):-):-):-):-)
Zamówiłam u nas na Ślaskiej Giełdzie paletę poincesji i nie odebrałam dzisiaj przez M.Za kare jutro sam pojedzie o 6 rano![]()
aaa aj si...Mmatysia....zabierz mnie ze sobąśląska giełda kwiatowa... niech jedzie, bo je znowu laptopa zabierze...