Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no no na jedna sie zmiescimy...trzeba je na taczkach wywieźć! jak jagnę![]()

Super,Mazury podobno pięknekochanie na Mazurach w Mrągowie... :-)
Wstyd się przyznać ale jeszcze tam nie dotarlam,nigdy
nie nie widac was co piszecie...Marzena słyszałas ona aż 54 kg waży patyczak

A swoją drogą to wczoraj piłam piwko z soczkiem malinowym sama buuuu :-(, a dziś nie mogę a mam taką chęć, że szok, więc przyłączam się wirtualnie!! U nas w pracy za alkohol wylatujesz, nawet jak masz mały procent w wydychanym powietrzuja też:-(Super,Mazury podobno piękneWstyd się przyznać ale jeszcze tam nie dotarlam,nigdy
![]()
oj szkoda jest SUPERRRRRRRR jeziora, imprezki pelno turystow latem... koncerty, kabareton, cuntry... swietna zabawa w sezonie... jak sobie pomysle to az serce sciska ze tak daleko jestesmy...Super,Mazury podobno piękneWstyd się przyznać ale jeszcze tam nie dotarlam,nigdy
![]()

oj bidulko to zdrówko wirtualnie :-)paula- kozaczki extra wystrzałowe......... ja lubie buty na obcasach ale w tych bym się zabiłaA swoją drogą to wczoraj piłam piwko z soczkiem malinowym sama buuuu :-(, a dziś nie mogę a mam taką chęć, że szok, więc przyłączam się wirtualnie!! U nas w pracy za alkohol wylatujesz, nawet jak masz mały procent w wydychanym powietrzu
o kurcze to lipa co? az tak sprawdzaja?paula- kozaczki extra wystrzałowe......... ja lubie buty na obcasach ale w tych bym się zabiłaA swoją drogą to wczoraj piłam piwko z soczkiem malinowym sama buuuu :-(, a dziś nie mogę a mam taką chęć, że szok, więc przyłączam się wirtualnie!! U nas w pracy za alkohol wylatujesz, nawet jak masz mały procent w wydychanym powietrzu