kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
disco jakie disco ja sobie mogę pomarzyćno tak... ja tylko raz na jakis czas bede w nich biegac... mam jeszcze inne kozaki i na plaskim... ale tu to moze bardziej na imprezke albo disco...
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
disco jakie disco ja sobie mogę pomarzyćno tak... ja tylko raz na jakis czas bede w nich biegac... mam jeszcze inne kozaki i na plaskim... ale tu to moze bardziej na imprezke albo disco...
![]()

idz idz wariatkoja z moim tyłkiem to sobie mogę pomarzyć , a w takich butach i tak bym się zabiła![]()

Nie, nie. Męża to z Panewnik wzięłam... Tak, że będzie nas z teściami niewielka odległość dzieliła. Niewielka ale bezpiecznaA mi się wydawało ze teście też w Świętochłowicach mieszkają![]()
Mi to nawet pasuje. Oni nie z tych co bez zapowiedzi przychodzą, albo zbyt często się wpraszają. Ale dzięki temu, że blisko to zawsze ktoś w razie potrzeby pomoże. No z pomocą to bardziej teść, bo teściowa zajmuje się w niektóre dni drugą wnuczką. A teść pracuje, ale na częś etatu i nie w każdy dzień. A Nataszka bez problemu z nim zostaje...tak takidz idz wariatko
a co z twoja pupcia jest nie tak?:-) wszystkie kobitki sa ladne a tyleczki teraz w modzie takie okraglutkie![]()
za 10 kilo pogadamy- tylko kiedy to będzie 
no ja tu tez ale do PL wybieram sie w lutym... wiec tam zostawie dzieciaki z dziadkami i z M dupa poswiecic jak to on mowi na disco..disco jakie disco ja sobie mogę pomarzyć![]()

wiec takie kozaciory sie przydadza... To przytyj patyczaku jeden!!!idz idz wariatko
a co z twoja pupcia jest nie tak?:-) wszystkie kobitki sa ladne a tyleczki teraz w modzie takie okraglutkie![]()
ooooo uchowaj sobie tyłeczekTo przytyj patyczaku jeden!!!

u niej...? nigdy!!!tak takza 10 kilo pogadamy- tylko kiedy to będzie
![]()

To przytyj patyczaku jeden!!!

no ja przeciez waze 54 kilo... to nie tak malo...