reklama

Mamy majowe 2009

Nooo myśle...;-):tak:
kurcze jak by mój Sławek wrócił na weekend do domu to już bym u siebie siedziała... a tak to sama nie chcę się przenosić... nie wiem jak Natasza na zmianę zareaguje i nie chcę być sama... modlę się tylko, żeby na przyszły weeken był w domu i żebyśmy już poszli do nas!!!

reklama
a dzis na ebay-u kupilam sobie te kozaki co wczesniej marudzilam ze nie moglam znalesc ciekawych...
co myslicie? dla mnie ok... lubie inne rzeczy:tak:
!Bf)Ny,Q!mk~$(KGrHqEOKjMErymHSE8bBLCk,1)4Tg~~_35.JPG

no zaraz będziemy do ciebie to rzut beretem mamy :rofl2:
:-D:-D:tak::tak::-D:-D

Marzenko bo już się pogubiłam to gdzie ty to mieszkanko masz
Katowice-Ligota. A teraz pomieszkuję u teściów Katowice-Panewniki (dzielnica obok Ligoty), a moi Rodzice mieszkają w Świętochłowicach (Piaśniki). Roxy mieszka w centrum Katowic. Ja jeszcze do niedawna też mieszkałam prawie w centrum. 5 minut piechotą nas dzieliło:tak:!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze jak by mój Sławek wrócił na weekend do domu to już bym u siebie siedziała... a tak to sama nie chcę się przenosić... nie wiem jak Natasza na zmianę zareaguje i nie chcę być sama... modlę się tylko, żeby na przyszły weeken był w domu i żebyśmy już poszli do nas!!!
No to gdzie Ty teraz jesteś,bo też się pogubiłam:confused2: bo pisalaś że w Świętochłowicach nie:confused:

reklama
No to gdzie Ty teraz jesteś,bo też się pogubiłam:confused2: bo pisalaś że w Świętochłowicach nie:confused:
Wróciłam ze Świętochłowic o 18.00. Byłam u rodziców na obiedzie. A mieszkam u teściów na Panewnikach. I mam nadzieję, że najwyżej do 5 dni będę mieszkała w końcu u siebie na Ligocie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry