kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
u teściów chyba ???No to gdzie Ty teraz jesteś,bo też się pogubiłambo pisalaś że w Świętochłowicach nie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u teściów chyba ???No to gdzie Ty teraz jesteś,bo też się pogubiłambo pisalaś że w Świętochłowicach nie
![]()
albo getrow, rurek..wooooow ja bym się zabiła to tylko do mini nosić

choć jedna mnie słucha!!!u teściów chyba ???
no to wszystko jasne:-)Wróciłam ze Świętochłowic o 18.00. Byłam u rodziców na obiedzie. A mieszkam u teściów na Panewnikach. I mam nadzieję, że najwyżej do 5 dni będę mieszkała w końcu u siebie na Ligocie.
!!!Wooow. Pare lat temu bym się zachwycila i prosila o kontakt,gdzie je kupiłaśa dzis na ebay-u kupilam sobie te kozaki co wczesniej marudzilam ze nie moglam znalesc ciekawych...
co myslicie? dla mnie ok... lubie inne rzeczy
![]()
Teraz to bym się tez zabiła ,ale fajowe
Ja to już 2 miesiące w emu chodze bo mi najwygodniej a zarzekalam się że w życiu pantofli nie włoże na ulice
ja z moim tyłkiem to sobie mogę pomarzyć , a w takich butach i tak bym się zabiłaalbo getrow, rurek..
ja do getrow raczej i jakas tuniczke do tego...
i jeszcze rajstopy i spodenki...![]()

A mi się wydawało ze teście też w Świętochłowicach mieszkająWróciłam ze Świętochłowic o 18.00. Byłam u rodziców na obiedzie. A mieszkam u teściów na Panewnikach. I mam nadzieję, że najwyżej do 5 dni będę mieszkała w końcu u siebie na Ligocie.

no tak... ja tylko raz na jakis czas bede w nich biegac... mam jeszcze inne kozaki i na plaskim... ale tu to moze bardziej na imprezke albo disco...Wooow. Pare lat temu bym się zachwycila i prosila o kontakt,gdzie je kupiłaśTeraz to bym się tez zabiła ,ale fajowe
Ja to już 2 miesiące w emu chodze bo mi najwygodniej a zarzekalam się że w życiu pantofli nie włoże na ulice
![]()