Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie! W Świętochłowicach też nie było! Byłam w szoku jak z DTŚ-ki zjechałam, a tam prawie nicW K-cach padał caly dzień i było superowoa tu w Bytomiu nie... dziwne,10 km a taka rożnica
![]()
!!!Spokojnej nocki i miłej pracy:-)Ja się niestety pożegnam , jutro pobudka o 5 i do pracy ehhhhhhhhh, ale póxniej cały tydzień mam wolne to będę was nadrabiac! Lece się kąpać, buźka
Ostatnio to ona głównie w foteliku jeździ... Ale mam zamiar na dniach spacerówkę złożyć.marzena80- kochana wozisz mała w spacerówce?? Bo ja moja tak, jest zadowolona :-)
masz już urlop???ale póxniej cały tydzień mam wolne to będę was nadrabiac! Lece się kąpać, buźka
Mojej z fotelika to już nogi wystają i nie możemy wozić bo to głupio wygladaOstatnio to ona głównie w foteliku jeździ... Ale mam zamiar na dniach spacerówkę złożyć.
masz już urlop???

moja też głupio, ale mi tak wygodniej było. ale bidula już ledwo się mieści. dziś jechała w nowym foteliku, ale to tylko zniosłam ją rękach do auta i wyniosłam na górę do rodziców i z powrotem tak samo...Mojej z fotelika to już nogi wystają i nie możemy wozić bo to głupio wyglada![]()