Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz tak sobie właśnie pomyślałam, że żółtko też nie daję jej takie rozgniecione czy zmiksowane, tylko na takie kawałeczki "podziobię" i je. No i przecież daje jej te okropne flipsy kukurydzianeJak czasami dostanie ode mnie kawałeczek jabłka (takiego z kompotu) to potrafi normalnie je sobie dziumdziać, nic nie wypada i sama sobie robi papkę. To samo z żółtkiem, nie rozcierałam jej tylko dałam kawałek jak sama jadłam (ostatnio zachciało mi się z majonezem), czy marchewką z rosołu.
Także sprawdź, może Nataszka też będzie umiała. A dzieciom takie dziumdzianie konkretniejszych kąsków na pewno daje większą przyjemność niż łykanie "pasty"

No ja też z jednej strony widzę schematy, a z drugiej myślę sobie, że myśmy wszystko o wiele szybciej jadły i żyjemy! Moja teściowa mojemu Sławkowi jak miał około 2 miesięcy zaczęła do mleka wkruszać biszkopta. Fakt podobno był nie zły pulpecik. 9 kg ważył jak miał 3 miesiące i 3 tygodnie, a teraz jest zupełnie normalny...No moja intuicja podpowiada mi że chyba trochę tak. Wiadomo, dawać dziecku niezdrowych pokarmów nie należy. Zresztą nie dotyczy to tylko niemowląt i dzieci. Ale znów w drugą strone? Chyba przesada
Z jednej strony chcę czasami dać Liliance coś nowego, a z drugiej od razu widzę te wszystkie schematy żywieniowe, wykrzykniki, zakazy, nakazy i już głupieję![]()
Fakt 9-10 zł za 4 jogurciki to starsznie dużo. Ostatnio zobaczyłam, że są z bobovity z 6zł i są nawet większe od tych z nestle. Ale nie wiem dlaczego właśnie takich serków "normalnych" się boję...Dlatego też wydaje mi się że jeśli dziecko by lubiło, to dlaczego nie podać mu takich danonków czy soczku Kubusia.
Moim zdaniem te wszystkie niemowlęce produkty to komercja. A już wariactwo z jogurcikami za 10 pln (4 szt) to przegięcie.
Moniq - ja tylko nie mam zaufania do "normalnego" mleka UHT... Jeszcze nie czas.. Płatki owsiane sa ok![]()

Chyba drzemki około już 14 nie będzie
Bo zrobiła sobie 2 w 1Kurcze, przed chwilą napisałam że mała unormowała drzemki
Że śpi ok 11 a potem ok 14. Dziś zasnęła o 11 i nadal śpiChyba drzemki około już 14 nie będzie
![]()

Bo zrobiła sobie 2 w 1![]()

Śpi słodko na brzuszku

A ten mój beIzebub się chyba wsciekI. Od kiIku dni ciagIe marudzi i jęczy. Juz mnie te jeczenie denewuje . Starszak tym razem chce miec skrzydIa i nie moze zrozumiec,że Iudzie nie Iatają. Ptaszkiem tez nie chce byc-ma miec tyIko skrzydIa i koniec.Wariatkowo w chaIupie.