reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam moje drogie koleżanki wcześnie dzisiaj pogaduchy zaczynacie ,co do jedzonka to my mamy już za sobą rosołek z pogniecioną marchewką i makaronem smakował jak wszystkie inne zupki pierwszych 5 łyżeczek :sorry:

Moni - jak tam sprzątanie?
WIasnie jebIam z krzesIa .UderzyIam tyIem gIowy o podIogę i mam guza jak pieść. Siedze i wyje bo juz mam dosc . GIowę mi rozsadza a ja sama z dzieciakami.Mam nadzieje,ze nic mi nie będzie bo dzisiaj nikt już do nas nie zajrzy.Tomek marudzi i nic nie można przy nim zrobić. On spać a ja do sprzątania. Kuqwa nawet jednej chwiIi dIa siebie.

WIasnie jebIam z krzesIa .UderzyIam tyIem gIowy o podIogę i mam guza jak pieść. Siedze i wyje bo juz mam dosc . GIowę mi rozsadza a ja sama z dzieciakami.Mam nadzieje,ze nic mi nie będzie bo dzisiaj nikt już do nas nie zajrzy.Tomek marudzi i nic nie można przy nim zrobić. On spać a ja do sprzątania. Kuqwa nawet jednej chwiIi dIa siebie.
oj bidulka może jak Tomcio pozwoli to połóż się na chwilkę a sprzątanie nie zając może poczekać może jutro będzie lepiej

My juz po wizycie (w sumie to bylismy w domku już przed 16:00)
W piątek mamy usg.. Najpierw lekarz stwierdził, że przesadzam z tym usg...ale jak sobie obejrzał Jaguśke to stwierdził, że rzeczywiście dobrze by bylo skontrolować bioderka, bo Jaga ma niesymetryczne fałdki na nóżkach:eek:
Jednak od razu mnie też uspokoił, żebym się nie zamartwiała, bo to może być po prostu nierównomiernie odłożony tłuszczyk :sorry::-(

Monika - no pewnie... nie przesadzaj z tym sprzataniem... Lepiej wypocznij, pobaw się z Synkami, zrób jakis okład na tego guza:sorry:.. no i przede wszystkim włącz sobie jakąs nastrojową muzyczke :tak:;-)- to mi zawsze pomaga podładować akumulatorki i poprawia nastrój:tak::tak::tak:
A jak juz wypoczniesz (jutro czy pojutrze) to sama zobaczysz, że całą robotę zrobisz w dwa razy krótszym czasie niż mialabyś ją robić z głową "trzy na cztery". Życzę Ci wiecej sił, optymizmu, cierpliwości i...spokoju:-)

reklama
No a ja dziś przetrzymuję Jagodę jak tylko mogę:sorry:.. Spała jedyne 30 minut (przed wyjściem do ortopedy)... Marudzi, oczka ma małe.. ale chyba damy rade...
Chyba rzeczywiście ida jej kolejne zęby... Trze dziąsła czym popadnie:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry