• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam moje drogie koleżanki wcześnie dzisiaj pogaduchy zaczynacie ,co do jedzonka to my mamy już za sobą rosołek z pogniecioną marchewką i makaronem smakował jak wszystkie inne zupki pierwszych 5 łyżeczek :sorry:

Moni - jak tam sprzątanie?
WIasnie jebIam z krzesIa .UderzyIam tyIem gIowy o podIogę i mam guza jak pieść. Siedze i wyje bo juz mam dosc . GIowę mi rozsadza a ja sama z dzieciakami.Mam nadzieje,ze nic mi nie będzie bo dzisiaj nikt już do nas nie zajrzy.Tomek marudzi i nic nie można przy nim zrobić. On spać a ja do sprzątania. Kuqwa nawet jednej chwiIi dIa siebie.

WIasnie jebIam z krzesIa .UderzyIam tyIem gIowy o podIogę i mam guza jak pieść. Siedze i wyje bo juz mam dosc . GIowę mi rozsadza a ja sama z dzieciakami.Mam nadzieje,ze nic mi nie będzie bo dzisiaj nikt już do nas nie zajrzy.Tomek marudzi i nic nie można przy nim zrobić. On spać a ja do sprzątania. Kuqwa nawet jednej chwiIi dIa siebie.
oj bidulka może jak Tomcio pozwoli to połóż się na chwilkę a sprzątanie nie zając może poczekać może jutro będzie lepiej

My juz po wizycie (w sumie to bylismy w domku już przed 16:00)
W piątek mamy usg.. Najpierw lekarz stwierdził, że przesadzam z tym usg...ale jak sobie obejrzał Jaguśke to stwierdził, że rzeczywiście dobrze by bylo skontrolować bioderka, bo Jaga ma niesymetryczne fałdki na nóżkach:eek:
Jednak od razu mnie też uspokoił, żebym się nie zamartwiała, bo to może być po prostu nierównomiernie odłożony tłuszczyk :sorry::-(

Monika - no pewnie... nie przesadzaj z tym sprzataniem... Lepiej wypocznij, pobaw się z Synkami, zrób jakis okład na tego guza:sorry:.. no i przede wszystkim włącz sobie jakąs nastrojową muzyczke :tak:;-)- to mi zawsze pomaga podładować akumulatorki i poprawia nastrój:tak::tak::tak:
A jak juz wypoczniesz (jutro czy pojutrze) to sama zobaczysz, że całą robotę zrobisz w dwa razy krótszym czasie niż mialabyś ją robić z głową "trzy na cztery". Życzę Ci wiecej sił, optymizmu, cierpliwości i...spokoju:-)

reklama
No a ja dziś przetrzymuję Jagodę jak tylko mogę:sorry:.. Spała jedyne 30 minut (przed wyjściem do ortopedy)... Marudzi, oczka ma małe.. ale chyba damy rade...
Chyba rzeczywiście ida jej kolejne zęby... Trze dziąsła czym popadnie:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry