Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja też myślałam o odświeżeniu naszego związku ale na to nie wpadłam.... :-)

widzisz jak forum uczy? jakich pomysłów dostarcza? zawsze można coś ciekawego się dowiedzieć...ja też myślałam o odświeżeniu naszego związku ale na to nie wpadłam.... :-)

no i właśnie o to mi wczoraj chodziło... nie wiem dlaeczego Aga nie jest... Bo tylko Ona z tego grona dużo się udziela...nie rozumiem dlaczego aga_k_m jej nie dostała. Jest cały czas na forum a tym sposobem mamy dwie nieobecne moderatorki....z całą sympatia dla Ankzoc i Barmanki..to bez sensu troszkę![]()
Pisz Kochana, pisz...Później napisze czy warto,
Byłam juz raz u tego Pana
Pogmerał paluszkiem ale tak bez efektu
wiec umówiłam sie na wiekszy kaliber![]()
Woooow Gratulacje!!!!Dzien dobry M...M...
Widze ze NIE teskniłyscie ( no moze Kasia i Marzenka sobie wspomniały):--
-(
Powinnam sie obrazic i JUZ.
No i foch biore zabawki i ide do innej piaskownicy i nie napisze dlaczego mnie nie było.....
nnooooo...moze jednak jedna rzecz....ze ZDAŁAM wczoraj PRAWKO![]()

podpinam się...wybacz*Aga* czy fakt, ze pierwsza Ci pogratuluje jakos sprawi, iz wybaczysz mi, ze o Ciebie nie pytałam??:-)Gratuluję!!!!

ło jezu...nie zaddroszczę. A przystojny chociaż?Marzenko, m&m's - dziekuje!!!!:-)
I bedzie jeszcze jedna rzecz do swietowania......
Dzis strace dziewictwo.......ide o 12.30 na wziernikowanie odbytnicy:-
hmm:
![]()

Gratulacje dla Lilianki...a widzisz..tak sie martwiłaś,że niczym nie wyprzedza
Z nowości, wczoraj dałam Lilii kilka razy na czubeczku łyżeczki serek Philadelphia, po jakimś czasie, kiedy pchała moje paluchy do buzi poczułam coś ostrego. Wystraszyłam się że coś w tym serku było, jakieś szkłoA to ząbek!!! :-) Także i my się doczekaliśmy :-)

a my ciągle bezzębni
I bedzie jeszcze jedna rzecz do swietowania......
Dzis strace dziewictwo.......ide o 12.30 na wziernikowanie odbytnicy:-
hmm:
![]()