m&m's
Entuzjast(k)a
teraz się nie wymiguj! Bierzemy i tyle! Z mlekiem czy bez!
HA HA !!!
dokładnie tak!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz się nie wymiguj! Bierzemy i tyle! Z mlekiem czy bez!

tyle rzeczy się uzbierało do spakowania.. miałam już czarne wizje co do nadbagażu
na szczęście okazało się że są to tylko małe pierdułki, które wagowo dużo miejsca nie zajmują 
w niedziele chrzciny, masa rzeczy do załatwienia:-( ale damy radę

, ja jak tylko czytam twoje posty to czuję tą ilosć sparw na głowei, te tysiące rzeczy o których trezba pamiętać, ten nerw
. Przesyłam pozytywne fluidki:-):-), bo przydadzą ci się
, i kubełek siły.

:-):-) :**** Co do pracy to nie martw się, będzie dobrze. Masz super nianię!!! i to jest najważniejsze!!!!!
:-):-)

:-):-)

A to ząbek!!! :-) Także i my się doczekaliśmy :-) Strasnie szybko te ząbki strzelają. Poza tym że nie było żadnych objawów (nie narzekała, śliniła się jak zawsze od 4-ch miesiecy, niczego nie pakowała do buzi bardziej) to kilka godzin wcześniej też nic nie czułam pod palcami 
Moniqsan, o tej się dopiero kładzie.![]()

Też o niej od razu pomyślałam![]()

.... wczoraj np 
Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę... Przepraszam chyba mam jeden, ale muszę iść na pocztę go odebrać. Mojemu Tacie kupiłam kalkulator energii - o coś takiego KALKULATOR MIERNIK ENERGII OR-6907B TANIO! (854129461) - Aukcje internetowe Allegro On szukał czegoś takiego po sklepach i nie znalazł, więc wykorzystałam pomysł.*Aga* czy fakt, ze pierwsza Ci pogratuluje jakos sprawi, iz wybaczysz mi, ze o Ciebie nie pytałam??:-)Gratuluję!!!!

Dzien dobry M...M...
Widze ze NIE teskniłyscie ( no moze Kasia i Marzenka sobie wspomniały):--
-(
Powinnam sie obrazic i JUZ.
No i foch biore zabawki i ide do innej piaskownicy i nie napisze dlaczego mnie nie było.....
nnooooo...moze jednak jedna rzecz....ze ZDAŁAM wczoraj PRAWKO![]()