reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no kochane .. my już spakowani...
jezusie jaki sajgon był w domku wczoraj to szok:szok::szok: tyle rzeczy się uzbierało do spakowania.. miałam już czarne wizje co do nadbagażu :zawstydzona/y: na szczęście okazało się że są to tylko małe pierdułki, które wagowo dużo miejsca nie zajmują :sorry:

no to do zobaczenia w Polsce, kochane :-):-):-):-)
mam nadzieję że uda mi się do was zajrzeć przed niedzielą :eek: w niedziele chrzciny, masa rzeczy do załatwienia:-( ale damy radę:tak:

trzymajcie się cieplutko, nie zapomnijcie o barmanca - bo barmanka mimo iż ciałem nie obecna na forum, to duszą zawsze z Wami :-)

całuski dla wszystki mua :****

Dzień dobry Majóweczki

oj, jak fajnie, że tyle gadacie, przynajmniej mam jakąś rozrywkę wieczorkiem :-) Ale na pisanie to już weny brak :-(

Przeczytałam wszystko ale już nie wiem komu miałam co napisać... Zacznę od Barmanki - kochana miłego lotu Ci życzę, udanych chrzcin no i gratuluję zostania panią moderator :-) Na pewno wszystko się uda i mam nadzieję, że po powrocie będziesz częściej z nami nie tylko duchem :-)

Aga_k_m widzę, że już Cię pocieszały dziewuszki w sprawie pracy, jestem tego samego zdania, na pewno nic się nie dzieje bez przyczyny i jeszcze znajdziesz pracę, z pewnością lepszą :-)

marzenko oj Ty się nie przejmuj jakąś panią z recepcji, najważniejsze, żebyś Ty się dobrze czuła i już i żadna pani nie ma prawa komentować Twojego wyglądu!

monika jak głowa i sprzątanie? Andrzej też miał fazę na bycie ptaszkiem :-) Teraz jest Supermanem i praktycznie nie ściąga stroju.... :-)

m&m's Tobie chyba ba głowę padło!! Taka laska a o operacji plastycznej myśli!? Nie wiesz, że małe jest piękne? :-) I całuję Cię gorąco, wiesz za co? :-) Jesteś kochana!!!! :-)

kasia zazdroszczę wytrwałości na diecie, mam nadzieję, że osiągniesz swój cel!

Saro, m@dzia, tikanis, mamamatysia, jola gdzie jesteście??? Na pewno jeszcze któraś się ukrywa, wyłazić!!

U nas spokojnie dzień za dniem. Przyzwyczajam Gabę do kojca bo łazi po całym mieszkaniu i podłogę liże... Próbuje wstawać i się przewraca, guzy zbiera...eh. Zbliża się mój p owrót do pracy... Czasem się cieszę, a czasem mam doła, że muszę...
Co do świąt, my jedziemy do moim teściów, mam nadzieję, że będzie fajnie. Mam już prezenty dla wszystkich, a to najważniejsze. Zostawię jeszcze dzieciakom jakieś drobiazgi pod naszą choinką - gdy wrócimy w drugi dzień świąt będzie radocha :-)

Dzien dobry M...M...:tak:
Widze ze NIE teskniłyscie ( no moze Kasia i Marzenka sobie wspomniały):-(:-(:-(
Powinnam sie obrazic i JUZ.:wściekła/y:
No i foch biore zabawki i ide do innej piaskownicy i nie napisze dlaczego mnie nie było.....
nnooooo...moze jednak jedna rzecz....ze ZDAŁAM wczoraj PRAWKO:-D:rofl2::cool2::-D

Marzenko, Aguś, sorki że tak wxzoraj zniknęlam, chcialam po nocy zapakować prezent dla Mikołaja, i jak zaczęłam to poszły i inne prezenty i okazało sie że końca nie widać. :oo::oo::eek::eek:

Joannn ja o cystach niestety nic nie wiem.:no::no:

barmanko, nie wiem jak ty sobie radzisz:no::no:, ja jak tylko czytam twoje posty to czuję tą ilosć sparw na głowei, te tysiące rzeczy o których trezba pamiętać, ten nerw:growl:. Przesyłam pozytywne fluidki:-):-), bo przydadzą ci się:tak::tak:, i kubełek siły.:laugh2::laugh2:

mamstud, fajnie że napisałaś.:tak::tak::-):-) :**** Co do pracy to nie martw się, będzie dobrze. Masz super nianię!!! i to jest najważniejsze!!!!!:tak::tak::-):-)
A co do świąt to chyba jesteś pierwsza z tym kompletem prezentów.:sorry::sorry::confused2::confused2::-):-)

Ale spokojnie :tak:
Chyba wszystkie Święta szykują :tak:
My byliśmy wczoraj na tej parapetówce, posiedzieliśmy kulturalnie, pogadaliśmy, Liliankę uśpiłam ok 22 i miałam z tym problem bo roglądała się po nowych innych wnętrach. Wróciliśmy po 1 i jeszcze w necie posiedziałam trochę. Jednak nadrobić wszystkiego na forum nie zdąrzyłam (dziś kończyłam)

Z nowości, wczoraj dałam Lilii kilka razy na czubeczku łyżeczki serek Philadelphia, po jakimś czasie, kiedy pchała moje paluchy do buzi poczułam coś ostrego. Wystraszyłam się że coś w tym serku było, jakieś szkło :eek: A to ząbek!!! :-) Także i my się doczekaliśmy :-) Strasnie szybko te ząbki strzelają. Poza tym że nie było żadnych objawów (nie narzekała, śliniła się jak zawsze od 4-ch miesiecy, niczego nie pakowała do buzi bardziej) to kilka godzin wcześniej też nic nie czułam pod palcami :sorry:

Moniqsan, o tej się dopiero kładzie. :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

hihi :-D

Też o niej od razu pomyślałam:-D:-D:-D

nie no, o 5 to mi się zdarzyło zaledwie kilka razy ... na palcach obydwu rąk bym policzyła :sorry:
Ale już 4 :rolleyes2: .... wczoraj np :zawstydzona/y:

reklama
Dzien dobry M...M...:tak:
Widze ze NIE teskniłyscie ( no moze Kasia i Marzenka sobie wspomniały):-(:-(:-(
Powinnam sie obrazic i JUZ.:wściekła/y:
No i foch biore zabawki i ide do innej piaskownicy i nie napisze dlaczego mnie nie było.....
nnooooo...moze jednak jedna rzecz....ze ZDAŁAM wczoraj PRAWKO:-D:rofl2::cool2::-D

269066.3.jpg

269066.3.jpg

269066.3.jpg

!!!!!Aga gratulacje!!!!!
!!!!!Trzeba to oblać!!!!!
!!!!!Kobiety dziś świętujemy!!!!!

szampan.jpg

2cd51845001b7af24a1efa4d

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć