Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i właśnie o to mi wczoraj chodziło... nie wiem dlaeczego Aga nie jest... Bo tylko Ona z tego grona dużo się udziela...

Zgadzam się z tym, że nie lubię jak ktoś dokarmia mi Młodą. Ja czasmi dam jej jakąś nowość danego dnia, a ktoś ją czymś nakarmi i wtedy nie wiedziałbym po czym jej się coś stało, co jej nie odpowiada... A co do tych schematów to mam troszkę mieszane uczucia... Staram się do nich stosować, ale biorę na to lekką poprawkę... Staram się nie przesadzać...Przecież nie bez powodu ktoś opracował schemat prawda?
Tak, wiem. Ale wylosowała Barmankę i Agę. I Barmanka jest już moderatorką, a Aga nie... I nie wiemy dlaczego. Tym bardziej, że Aga się udziela dużo i coś by posprzątała... Ankzoc mało się teraz udziela, a Barmanka wybywa...Bo Ankzoc chyba losowała....z tego co pamietam z kilku karteczek
Później napisze czy warto,
Byłam juz raz u tego Pana
Pogmerał paluszkiem ale tak bez efektu
wiec umówiłam sie na wiekszy kaliber![]()

:-)No ciężko jest jak się samej zostaje. I tak jak Mamstud napisała - różnie to bywa ze związkami na odległość... Ale ja właściwie mogę powiedzieć, że taki mam... I wierzę, że jeśli ludzie się kochają to przetrwają! A wizja własnego gniazka jest jeszcze bardziej mobilizująca!mamstud - dziękuję.. Wiem, że nic nie dzieje się bez przyczyny (ja po Mój M oświadczył mi dzisiaj, że ma dosyć już walki z klientami, i ...zwalnia się za jakiś czas. U niego w pracy wprowadzają po Nowym Roku lojalnościówkę, której On rzecz jasna nie chce podpisać. Chcemy szybciej skończyć domek, co wiąże sie z jego wybyciem z kraju.. Także w tej chwili bada rynki sąsiadow.. Nie cieszę się z takiego rozwiązania, ale z nowu.. korzysci wyjazdu nakręcają do podjęcia tego dużego kroku.