M
Marzena80
Gość
ja też nie biegnę od razu! czasmi popłacze troszkę i zaśnie!oj spokojnie... ja czasem zostawiam maline by sie wyplakala sama bo jak pojde do niej to wtedy dopiero na calego sie rozbudzi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też nie biegnę od razu! czasmi popłacze troszkę i zaśnie!oj spokojnie... ja czasem zostawiam maline by sie wyplakala sama bo jak pojde do niej to wtedy dopiero na calego sie rozbudzi![]()
a no śpi!!! i to już prawie 1,5 godziny!!!:-):-):-)
na jutro jest plan - pobudka 7:00 ranomoże po tygodniu bede mogla sie pochwalić sukcesem ;-)

Ups,a wlasnie chcialam Ci gratulowac bo moja jeszcze rzadzino i mi sie dziecko wyspało![]()

dzis dostalam list od lekarza aby zglosic sie na szczepienie 17.12 przeciwko swinskiej grypie...i sama nie wiem co robic?
Ups,a wlasnie chcialam Ci gratulowac bo moja jeszcze rzadzi
Paula,jak tam Twoj indor?![]()

maz walczyl z nim dzis... i go rozebral na czesci
moj M się nia zajął... bo jakiś dziwnie nosem ciagla...jakby miała strasznie zawalony
nie no... ja wam mówie - to nie jest jej pora... Ona Nas na wytrzymałość bierze i ...tyle!!! Po tygodniu pewnie Obie bedziemy zdychały a pory pobudek beda nadal te same :-(
Za tydzień nie poznasz jagodziany. Mój szkrab zasypia o 20 i budzi się 8 rano.Kurcze ja bym sie bala ale nie sugeruj sie bo ja panikarą jestemdzis dostalam list od lekarza aby zglosic sie na szczepienie 17.12 przeciwko swinskiej grypie...i sama nie wiem co robic?

sama nie wiem co bym zrobiła ale u nas nie ma nawet wyborudzis dostalam list od lekarza aby zglosic sie na szczepienie 17.12 przeciwko swinskiej grypie...i sama nie wiem co robic?