moniqsan
Fanka BB :)
Moj niuniuś wcaIe sie nie bierze do siadania ani raczkowania:-(.
Nie bój żaby, jak zacznie pewnego dnia to i tak po kilku stwierdzisz że za szybko

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj niuniuś wcaIe sie nie bierze do siadania ani raczkowania:-(.

A podnosiła dupcię w ogóle? I robiła słynne buju-buju (przód-tył)? Jeśli tak, to oczekuj na dniach, a jeśli nie, to może mała ma taki sposób premieszczania się.Obcykała sobie, że przepełznąć można wszędzie i to jej pasuje. I też OK

.Jutro jadę po bramki na schody
takze nie wiem,dzwiga dupcie ale to jak kladzie glowe na macie i od razu prostuje nogi
ja to sie boje ze sobie kark zlamie

Upsss,to u mnie.Jutro jadę po bramki na schody
![]()

To Jagoda już śpi???

może po tygodniu bede mogla sie pochwalić sukcesem ;-)
nie martw się, mój mąż jak był mały to jeździli na wieś i on wodę kurom wypijałMała pokochała kocie miski z karmą, kuwetę i wszelkie wucepikery![]()

to życzę powodzenia!!!a no śpi!!! i to już prawie 1,5 godziny!!!:-):-):-)
na jutro jest plan - pobudka 7:00 ranomoże po tygodniu bede mogla sie pochwalić sukcesem ;-)
![]()
OgóInie to się nie stresuje. Tomek miaI być czerwcowy Iub Iipcowy-termin miaIam na 26.06.Jest wcześniakiem z powikIanej ciąży.NeuroIog zaIiczony i nie widzi nic zIego więc Iuzik.Nie bój żaby, jak zacznie pewnego dnia to i tak po kilku stwierdzisz że za szybko![]()