monika1977
Fanka BB :)
Dziwne,rozkIonowaI sięno też tak mniej więcej, bo na załadunku jest w Bielsku...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziwne,rozkIonowaI sięno też tak mniej więcej, bo na załadunku jest w Bielsku...

Nie,no znowu zaczynacieDziwne,rozkIonowaI się![]()

Wiesz jak my lubimy tu podziwiać nowe zdobycze 
Pisałam że producent jakoś tak lakonicznie opisuje te opakowania, kubki są identyczne ale mają różne ustniki. Pierwszy jest kapkiem, wykonany z tpa, drugi niekapek z silikonu, trzeci niekapek z lateksu. Trzeba po prostu kupić kubek z odpowiednim ustnikiem (ja też się nacięłam i kupiłam kapiący, ale w ogóle nie wiedziałam że są różne) albo dokupić sam ustnik Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
kiepski wieczórnie ma % i jeszcze zmywać trzeba
Mi Sławek kupił zmywarkę, a Tobie nie???

Twoje zdrowie 
Hej, matko, nadrabiam Was i nie nadążam
To się odezwę i napiszę.
Że właśnie podaję kolację (dorsz z duszonymi porami w pomidorach) i melduję się w klubie AA (z piwkiem)
Fajny dzień dziś mieliśmy, poszliśmy sobie na spacer do lasu, było biało, pięknie, kilka metrów przede mną przemaszerowała sobie sarna :-), potem zakupki i gotowanie
Roxy, a pokażesz nam swoje zakupki?Wiesz jak my lubimy tu podziwiać nowe zdobycze
No i chyba nie czytałaś moich postów na temat niekapków/kapków NukaPisałam że producent jakoś tak lakonicznie opisuje te opakowania, kubki są identyczne ale mają różne ustniki. Pierwszy jest kapkiem, wykonany z tpa, drugi niekapek z silikonu, trzeci niekapek z lateksu. Trzeba po prostu kupić kubek z odpowiednim ustnikiem (ja też się nacięłam i kupiłam kapiący, ale w ogóle nie wiedziałam że są różne) albo dokupić sam ustnik Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Lecę podać tę kolację bo mój mąż dzisiaj biegał 21 kilosów, stracił według jego komputera treningowego 1800 kcal (normalnie, chyba zacznę znów biegać) i mówi że usycha![]()

.Ślinka po pas

Noooo, tylko nie przeocz;-):-)Ja mysle ze dzisiaja ja bede miala za niedlugo 500 posta,to nic w porownaniu z wami ale zawsze cos
![]()
Pokaze zakupki ale jak bede w domku bo jestem jeszcze u mamyHej, matko, nadrabiam Was i nie nadążam
To się odezwę i napiszę.
Że właśnie podaję kolację (dorsz z duszonymi porami w pomidorach) i melduję się w klubie AA (z piwkiem)
Fajny dzień dziś mieliśmy, poszliśmy sobie na spacer do lasu, było biało, pięknie, kilka metrów przede mną przemaszerowała sobie sarna :-), potem zakupki i gotowanie
Roxy, a pokażesz nam swoje zakupki?Wiesz jak my lubimy tu podziwiać nowe zdobycze
No i chyba nie czytałaś moich postów na temat niekapków/kapków NukaPisałam że producent jakoś tak lakonicznie opisuje te opakowania, kubki są identyczne ale mają różne ustniki. Pierwszy jest kapkiem, wykonany z tpa, drugi niekapek z silikonu, trzeci niekapek z lateksu. Trzeba po prostu kupić kubek z odpowiednim ustnikiem (ja też się nacięłam i kupiłam kapiący, ale w ogóle nie wiedziałam że są różne) albo dokupić sam ustnik Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Lecę podać tę kolację bo mój mąż dzisiaj biegał 21 kilosów, stracił według jego komputera treningowego 1800 kcal (normalnie, chyba zacznę znów biegać) i mówi że usycha![]()

a w domu okazalo sie ze jednak nie

zdrowie!
Marzena ....Twoje zdrowie
![]()
!!!Dziewczyny moja mala przed chwileczka sobie sama siadlaA jak sie smiala do babci,swietnie to wygladalo,noo w koncu
![]()
Teraz, od kiedy załapała raczkowanie siadanie ma gdzieś