M
Marzena80
Gość
No to jestem. Zaraz sobie pifffko otworzę. Dziecko wykąpane, nakarmione i chyba śpi... W każdym razie nie płacze, no to chyba śpi
...
...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...Moje śpiNo to jestem. Zaraz sobie pifffko otworzę. Dziecko wykąpane, nakarmione i chyba śpi... W każdym razie nie płacze, no to chyba śpi...

uuuuu to ciężkie czasy nastały... rozumiemy i wybaczamyDo tego Filip przechodzi samego siebie od kilku dni sypiam po 20 min.No i ta nieszczęsna @
.Ale poprawie się obiecuję;-)
! ale oczywiście oczekujemy poprawy
!może zrobi Mamusi niespodziankęCiekawe jak długo...![]()

Już posprzątane to mam nadzieję,że czasu będzie więcej( no chyba ze Mr.Maruda nie pozwoliuuuuu to ciężkie czasy nastały... rozumiemy i wybaczamy! ale oczywiście oczekujemy poprawy
!
)Jutro pieczemy pierniczki a wieczorkiem wybywam na kurs makijażu.
Ooooo to mam nadzieję, że kiedyś skorzystam i dowiem się coś ciekawego;-)a wieczorkiem wybywam na kurs makijażu.
kiepski wieczórJa bez % , ogIądam barwy szczęścia a potem czeka mnie zmywanie:-(
nie ma % i jeszcze zmywać trzeba
Mi Sławek kupił zmywarkę, a Tobie nie???Ja teżOoooo to mam nadzieję, że kiedyś skorzystam i dowiem się coś ciekawego;-)

.