reklama

Mamy majowe 2009

A ja w pierwzej kolejności to na odysysanie tkanki tłuszczowej - wiem znowu zaczynam... Ale to chyba na 35 urodziny, bo do 30 już nie zdążę uzbierać:no: A na 40 też se cycki zrobię:tak:
Witam dziewczynki wieczorową porą.
Ale wam się zebrało na pogaduchy o operacjach plastycznych:eek:.
M&m's,siostra mojej psiapsiółki powiększyła sobie biust z A na C.Zabieg robiła w Polsce (mieszka w UK) bo niby tańszy.Jak zobaczyłam ja tracącą przytomność z bólu trzy dni po zabiegu to odechciało mi się plastyki:baffled:
Pytałam mnie ostatnio o peeling kawitacyjny domowy.Wczoraj byłam w gabinecie i pytałam-szkoda pieniędzy.Profesjonalny peeling kosztuje od 20-70 zł.

reklama
no. jakaś taka zdechla jestem.
A Monika, co do powiększania biustu, to wiesz ja nie chcę wielkiego biustu ale wlasny mam taki mały, i nie powiem troche mi z tym średnio. Po urodzeniu Mai, jak karmiłam miałam takie piękne C. Czułam się tak kobieco, tak dobrze. Ale skończyło się.
I tak mi to chodzi po glowie. Więc tak sobie powiedziłam że na 30 urodziny. Mam jeszcze czas, więc zdążę to porządnie przemyśleć, jeśli do tego czasu mi przejdzie to dobrze, a jeśli nie to wtedy coś z tym zrobię.
hej kochana doskonale cie rozumiem... u mnie zostaly po 2 dzieciaczkow 2 piekne obwisle flaczki:-D:crazy: wszystkie staniczki sa ogromne na mnie tylko A jest ok... kupilam 2 z wklaDKAMI....
Ja tez chce sobie zrobic moj M wie co czuje i sie nie sprzeciwia tylko nie wiem gdzie czy tu czy w PL...
a ty masz juz jakas dobra klinike na oku?
ja poczekam moze jeszcze z rok i zaczne sie rozgladac jak malina juz bedzie sama chodzic i sie troszke soba zajmie bo gojenie tez trwa ok 6 miesiecy.. a nie bedzie mial mi kto tu pomoc...:no:

Ja czekam tylko na jeden prezent dla siostry i muszę coś dokupić M.Dzisiaj popakowalismy prezenty które Mati kupił dla Filipa i dla mnie.Pozostałe kilkanaście zapakuje pewnie dzień przed wigilią

Aga-Gratulacje.Zuch dziewczyna:-):-):-).No to będziesz sobie teraz pomykać po gdańsku;-).
Moniqsan-Gratulujemy pierwszego"zębola":-):-):-)

Ostatnia edycja:
Hellooo:-)

Ło jejku ale Wy macie wene,zreszta jak zawsze:-D
Nie mialam kiedy nawet tutaj zagladnac,wczoraj pozno wrocilam z Krakowa i bylam tak padnieta ze nawet kompa nie wlaczylam:tak:
Marzena,bylam z dziewczyna mojego brata,ale poszalalysmy,zakupki udane:tak:

Dzisiaj w dalszym ciagu korzystalam z tego ze mala u mojej mamy i konczylam zakupki(ale nie udalo mi sie bo ich nie skonczylam):zawstydzona/y:
Piszecie o swietach,to ja sie musze wylamac bo lubie karpika ale tylko na Wigilie:tak: no i uwielbiam barszczyk z uszkami:tak:

Aga,gratuluje zdanego prawka:tak::-)
Moniqsan,gratuluje pierwszego zabka:tak::-)
Confi,gratuluje zdolnego synka:tak::-)

Marzenko,wredna ta pani na portierni,nie ladnie sie zachowala,no ale baby sa zlosliwe:wściekła/y:
M&m,s, tez kiedys chcialam sobie powiekszyc biust ale zrobila to moja kolezanka:sorry: i jak widzialam jak cierpi to szybko mi sie odechcialo:tak: miala 2 tyg wyciete z zyciorysu:no: chociaz korci nadal:tak:

Ja jeszcze zadnych prezentow nie mam popakowanych:zawstydzona/y:i nie wiem kiedy to zrobie,ale jest jeszcze troszke czasu:tak:

witam dziewczynki ja wpadam tylko na chwilkę ,do klubu dołączę potem ,bo zaraz muszę jechać po córkę do kina bo wybrała się z ciocią na Mikołajka , sama bym poszła ale Filip raczej nie przepada za kinem :shocked2:to muszę poczekać aż podrośnie może wtedy się wybiorę wkoncu :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry