monika1977
Fanka BB :)
mi nie kupiI, sknerus.:-kiepski wieczórnie ma % i jeszcze zmywać trzeba
Mi Sławek kupił zmywarkę, a Tobie nie???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi nie kupiI, sknerus.:-kiepski wieczórnie ma % i jeszcze zmywać trzeba
Mi Sławek kupił zmywarkę, a Tobie nie???
Fajnie, też bym chciała... Naucz się Ty i potem mi powieszIdę głównie po to żeby określiła mój typ urody i dobrała odpowiednie kosmetyki i kolorki.
Pooglądaj sobie moje zdjęcia na nk i zapamiętaj typ

oj to musisz mu na ambicje wjechać!mi nie kupiI, sknerus.:-no:
Fajnie, też bym chciała... Naucz się Ty i potem mi powieszPooglądaj sobie moje zdjęcia na nk i zapamiętaj typ
![]()

Co ja kupilam? Oj uzupelnilam sobie troszke garderobe bo juz ostatnio kiepsciuyko bywalo,ciaza po ciazy wieczny brak czasu,no i wymiary nie teRoxy pochwal się co kupiłaś???
no wiec kupilam sobie spodnie,bluzeczki,sweterki,prezenty no i dla Naduski troszke w mothercare,no bo w koncu trafilam
Od razu melduje dla zainteresowanych ze ten sklep jest tylko w Bonarce,w Galerii Kazimierz nie ma
kubkiem niekapkiem jest wtedy jak sie zatka go takim plastikowym krazkiem ale wtedy sie nie da pic,takze nie wiem co to jest

WIasnie wraca do domu to z nim pogadam. Spadam zmywac.oj to musisz mu na ambicje wjechać!
Miłego zmywania! To ciekawe, bo do mnie też wracaWIasnie wraca do domu to z nim pogadam. Spadam zmywac.

U mnie będzie za dwie godziny a u Ciebie?Miłego zmywania! To ciekawe, bo do mnie też wraca![]()
no też tak mniej więcej, bo na załadunku jest w Bielsku...U mnie będzie za dwie godziny a u Ciebie?