reklama

Mamy majowe 2009

Co ja kupilam? Oj uzupelnilam sobie troszke garderobe bo juz ostatnio kiepsciuyko bywalo,ciaza po ciazy wieczny brak czasu,no i wymiary nie te:-D no wiec kupilam sobie spodnie,bluzeczki,sweterki,prezenty no i dla Naduski troszke w mothercare,no bo w koncu trafilam:tak: Od razu melduje dla zainteresowanych ze ten sklep jest tylko w Bonarce,w Galerii Kazimierz nie ma:no:

Aaa i zakupilam kubek niekapek ten czerwony z nuka ale okazal sie kubkiem kapkiem:wściekła/y: kubkiem niekapkiem jest wtedy jak sie zatka go takim plastikowym krazkiem ale wtedy sie nie da pic,takze nie wiem co to jest:-D

Ja tez dzisiaj bez% bo jakbym cos wypila to padla bym w sekunde taka jestem zmeczona. Latanie po sklepach wbrew pozorom jest baaardzooo meczace:tak:
Dzięki za info na temat Mothercare .Wybieraliśmy się do Galerii Kazimierz, teraz to pewnie wylądujemy w Bonarce:sorry:.

reklama
Roxy - gratulacje!!! Natasza z zupełnie leżącej pozycji sama nie usiądzie:no:. Z poduszki jak leży to i owszem, podniesie się...
Wiesz co, Ona od pewnego czasu podnosila sie na lokciach i tak wytrzymywala bardzo dlugo:tak: ale nie siadala a teraz siada. Wogole to robi ostatnio dziwne rzeczy,np staje na glowie:-Dtzn glowe ma na podlozu i prostuje na maxa nogi,srasznie niebezpiecznie to wyglada:sorry:

Dziekujemy:-)

Wybieramy się po świętach ale przed sylwestrem. Nio i cały dzień zarezerwowany;-)
Kurcze, ale Wam dobrze! Może Sławek będzie miał wolne to też uda mi się go namówić i byśmy sobie pojechali. Już całe wieki nie chodziłam po centrum handlowym! Zawsze tylko w biegu pare zakupów i tyle. No, ale teraz będzie już sopkojniej i wszystko wróci do normy:tak:

Wiesz co, Ona od pewnego czasu podnosila sie na lokciach i tak wytrzymywala bardzo dlugo:tak: ale nie siadala a teraz siada. Wogole to robi ostatnio dziwne rzeczy,np staje na glowie:-Dtzn glowe ma na podlozu i prostuje na maxa nogi,srasznie niebezpiecznie to wyglada:sorry:
No Natasza też się siłuje. Jedną rękę prostuje, a na drugie też na łokciu się podnosi:tak: A czasmi tak fajnie na boku leży podparta na łokciu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry