• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Co ja kupilam? Oj uzupelnilam sobie troszke garderobe bo juz ostatnio kiepsciuyko bywalo,ciaza po ciazy wieczny brak czasu,no i wymiary nie te:-D no wiec kupilam sobie spodnie,bluzeczki,sweterki,prezenty no i dla Naduski troszke w mothercare,no bo w koncu trafilam:tak: Od razu melduje dla zainteresowanych ze ten sklep jest tylko w Bonarce,w Galerii Kazimierz nie ma:no:

Aaa i zakupilam kubek niekapek ten czerwony z nuka ale okazal sie kubkiem kapkiem:wściekła/y: kubkiem niekapkiem jest wtedy jak sie zatka go takim plastikowym krazkiem ale wtedy sie nie da pic,takze nie wiem co to jest:-D

Ja tez dzisiaj bez% bo jakbym cos wypila to padla bym w sekunde taka jestem zmeczona. Latanie po sklepach wbrew pozorom jest baaardzooo meczace:tak:
Dzięki za info na temat Mothercare .Wybieraliśmy się do Galerii Kazimierz, teraz to pewnie wylądujemy w Bonarce:sorry:.

reklama
Roxy - gratulacje!!! Natasza z zupełnie leżącej pozycji sama nie usiądzie:no:. Z poduszki jak leży to i owszem, podniesie się...
Wiesz co, Ona od pewnego czasu podnosila sie na lokciach i tak wytrzymywala bardzo dlugo:tak: ale nie siadala a teraz siada. Wogole to robi ostatnio dziwne rzeczy,np staje na glowie:-Dtzn glowe ma na podlozu i prostuje na maxa nogi,srasznie niebezpiecznie to wyglada:sorry:

Dziekujemy:-)

Wybieramy się po świętach ale przed sylwestrem. Nio i cały dzień zarezerwowany;-)
Kurcze, ale Wam dobrze! Może Sławek będzie miał wolne to też uda mi się go namówić i byśmy sobie pojechali. Już całe wieki nie chodziłam po centrum handlowym! Zawsze tylko w biegu pare zakupów i tyle. No, ale teraz będzie już sopkojniej i wszystko wróci do normy:tak:

Wiesz co, Ona od pewnego czasu podnosila sie na lokciach i tak wytrzymywala bardzo dlugo:tak: ale nie siadala a teraz siada. Wogole to robi ostatnio dziwne rzeczy,np staje na glowie:-Dtzn glowe ma na podlozu i prostuje na maxa nogi,srasznie niebezpiecznie to wyglada:sorry:
No Natasza też się siłuje. Jedną rękę prostuje, a na drugie też na łokciu się podnosi:tak: A czasmi tak fajnie na boku leży podparta na łokciu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry