Roxy szykujesz jakąś przemowę???

Uroczyście oświadczam że to mój 500 post!!!!! Huuuurrrraaaa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Roxy szykujesz jakąś przemowę???

Uroczyście oświadczam że to mój 500 post!!!!! Huuuurrrraaaa

GRATULACJE i życzonka następnych 500:-):-):-)Uroczyście oświadczam że to mój 500 post!!!!! Huuuurrrraaaa
![]()
Dzieki,teraz to ciekawe kiedy dupcie podniesie i zacznie raczkowac,bo narazie to pełza po podłodze z predkościa światlanooo, brawo!
Lilianka też niedawno pierwszy raz usiadłaTeraz, od kiedy załapała raczkowanie siadanie ma gdzieś
![]()

Muuuuaa:-):-):-)GRATULACJE i życzonka następnych 500:-):-):-)
Nie martw sie,na wszystko przyjdzie czasMoj niuniuś wcaIe sie nie bierze do siadania ani raczkowania:-(.
ja tez juz czekalam az siadzie,porównywalam z wami a każdy maluch ma swoj tok rozwoju
Ja to samej jej nie moge w pokoju zostawic,jak wychodze do kuchni to zaraz do kojca,bo juz jednego guza ma na koncie:-( a myslalam ze ten kojec to nietrafiony zakup,chociaz Ona go nie lubiRoxy gratulacje! Chociaż Ty jedna nie przegapiłaś
Natasza głównie turla się po podłodze... Z jednego końca pokoju na drugi. Ostatnio pod huśtawką ją znalazłam i nie wiem jak ona tam weszła, bo ja miałam problemz wyciągnięciem jej...

???Dzieki,teraz to ciekawe kiedy dupcie podniesie i zacznie raczkowac,bo narazie to pełza po podłodze z predkościa światla![]()

. Nigdy tak po prostu leżąc na plecach się nie uniosła, ale nie wiem czy są dzieci które tak potrafią ... no, chyba że Damianek Confi, ten to pewnie wszystko by zrobił 
) i siedzimy przy zastawionym stole.
A na stole są: