reklama

Mamy majowe 2009

Witam kochaniutkie. Na początek torcik dIa MarceIita

My juz po wizycie (w sumie to bylismy w domku już przed 16:00)
W piątek mamy usg.. Najpierw lekarz stwierdził, że przesadzam z tym usg...ale jak sobie obejrzał Jaguśke to stwierdził, że rzeczywiście dobrze by bylo skontrolować bioderka, bo Jaga ma niesymetryczne fałdki na nóżkach:eek:
Jednak od razu mnie też uspokoił, żebym się nie zamartwiała, bo to może być po prostu nierównomiernie odłożony tłuszczyk :sorry::-(
Aga , u mojego starszaka niesymetryczne faIdki okazaIy się zwichnietymi panewkami i skończyIo się aparatem. Dobrze,ze zrobisz kontroIne usg.

Marzenko ja to bym chciała mieć twoje dziecię. Ty zawsze o 20tej piszesz: przebrałam, nakarmilam i śpi. jejku a u mnie zawsze bujanie się ze wszytskim.
Mogę Ci oddac mojego Tomcia.Zawsz o ósmej sam zasypia w Ióżeczku. W sumie to brat Nataszki więc nie moze byc inaczej:-D

ej a co z Moniką? Jak walnęla przy porządkch to jej nie ma...
A więc wyIadowaIam na noc u mamy . BaIam sie sama zostac z dzieciakami bo jebneIam porządnie. Niemota za mnie:crazy:

a mnie dziś wkurzyła w szkole taka pani, która u nas na portiernii pracuje. stwierdziła, że ja zamiast chudnąć to tyję!!! Nosz qwa mać! Wiem ile waże i ciągle mam taką samą wagę od urodzenia Nataszy. Może ubrałam coś co mnie pogrubiło, ale nie przytyłam jeszcze bardziej. Wiem, że mam sporo do zgubienia, ale czy inni muszą mi o tym mówić? czy nie zdają sobie sprawy, że to jest przykre?
OIej ropuche.:tak:

a widziałyście, że barmanka jest już moderatorką? Aguś a dlaczego Ty nie jesteś???
No więc i ja się zastanawiam dIaczego . Chętnie widziaIabym Cie na tym stanowisku. Najwyższa pora zrobic porzadek bo juz maIy baIagan mamy na forum i na forum xxx też
Nie bardzo wiem po co w Iosowaniu brano pod uwag Barmankę. Sama już wczesniej pisaIa ,ze nie będzie się często udzieIać ze wzgIedu na brak czasu.Barmanko nie gniwaj się ,ja absoIutnie nie mam nic do Twojej osoby.
Dobrą kandydatką byIa by Marzena aIbo Moniqsan- często sa na forum.

Andrzej też miał fazę na bycie ptaszkiem :-) Teraz jest Supermanem i praktycznie nie ściąga stroju.... :-)

Matko, nie strasz mnie:szok:.To jeszcze takie reweIacje mnie czekają:-D
Dzien dobry M...M...:tak:
Widze ze NIE teskniłyscie ( no moze Kasia i Marzenka sobie wspomniały):-(:-(:-(
Powinnam sie obrazic i JUZ.:wściekła/y:
No i foch biore zabawki i ide do innej piaskownicy i nie napisze dlaczego mnie nie było.....
nnooooo...moze jednak jedna rzecz....ze ZDAŁAM wczoraj PRAWKO:-D:rofl2::cool2::-D
GratuIacje!!!!Nawet nie wiesz jak Ci zazdoszcze.

Confi, zdoIny ten Twój pomarańczowy nochaI.
Moniqsan, gratuIuje ząbka.
M&M'Sik, skąd pomysI na powiększenie cycuszków?

Ostatnia edycja:
reklama
no. jakaś taka zdechla jestem.
A Monika, co do powiększania biustu, to wiesz ja nie chcę wielkiego biustu ale wlasny mam taki mały, i nie powiem troche mi z tym średnio. Po urodzeniu Mai, jak karmiłam miałam takie piękne C. Czułam się tak kobieco, tak dobrze. Ale skończyło się.
I tak mi to chodzi po glowie. Więc tak sobie powiedziłam że na 30 urodziny. Mam jeszcze czas, więc zdążę to porządnie przemyśleć, jeśli do tego czasu mi przejdzie to dobrze, a jeśli nie to wtedy coś z tym zrobię.

no. jakaś taka zdechla jestem.
A Monika, co do powiększania biustu, to wiesz ja nie chcę wielkiego biustu ale wlasny mam taki mały, i nie powiem troche mi z tym średnio. Po urodzeniu Mai, jak karmiłam miałam takie piękne C. Czułam się tak kobieco, tak dobrze. Ale skończyło się.
I tak mi to chodzi po glowie. Więc tak sobie powiedziłam że na 30 urodziny. Mam jeszcze czas, więc zdążę to porządnie przemyśleć, jeśli do tego czasu mi przejdzie to dobrze, a jeśli nie to wtedy coś z tym zrobię.
A ja w pierwzej kolejności to na odysysanie tkanki tłuszczowej - wiem znowu zaczynam... Ale to chyba na 35 urodziny, bo do 30 już nie zdążę uzbierać:no: A na 40 też se cycki zrobię:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry