reklama

Mamy majowe 2009

reklama
świeżutkie bułeczki mam wieczorem bo on po południu w piekarni robi czyli teraz mam świeżutkie ale dietka musi być ;-)
o boszzzz Ty świeże bułeczki odpuścisz? Ja bym miała w lodówce jakiś pasztet i kolacja na całego! Uwielbiam bułki z pasztetem! No, ale potem to by się człowiek w drzwiach nie mieścił...

Kurteczka......
Sister wróciła:-(
juz nie mam dotepu do komp.....bo moj stacjonarny jest w pokoju w którym spi Zofik i nie chce jej klikac
Buziaki nie siedzcie długo

apropo kanapek nigdy mu nie robiłam a co mu rączki przyrosły ale jestem na niego zła , ostatnio ogólnie się tak pierniczy że szok
u mnie jest tak, że jakbym Sławkowi nie zrobiła jakichś kanapek to by sam sobie nie zrobił. Jakby pracował na miejscu to bym to też miała gdzieś, ale On czasmi na prawdę nie ma możliwości się gdzieś zatrzyamć i coś sobie kupić... I potem by cały dzień nic nie jadł... Więc wolę wstać i zrobić mu śniadanie i jakieś kanapki do pracy...

u mnie jest tak, że jakbym Sławkowi nie zrobiła jakichś kanapek to by sam sobie nie zrobił. Jkby pracował na miejscu to bym to też miała gdzieś, ale On czasmi na prawdę nie ma możliwości się gdzieś zatrzyamć i coś sobie kupić... I potem by cały dzień nic nie jadł... Więc wolę wstać i zrobić mu śniadanie i jakieś kanapki do pracy...
to pewnie nie tylko kanapki ale i jakieś słoiki gotujesz och taka praca
i już pana nie ma to był moment :sorry:

reklama
Marzenko ja jestem ale tak z doskoku. W pracy nie....urlop mam do końca miesiąca ,ale Damis dziś był na tyle absorbujący ze jakoś nie wyszło mi pisanie na BB.
Ja też widziałam posta panny I i powiem Wam ,ze jestem załamana tym co oni wyprawiają. Butów dziecku nie kupi ale na sesje wydaje 200 złotych, blender pożycza a ten kretyn kino domowe nabywa a ta się cieszy to sorry...jakby mi M przyszedł do domu z kinem domowym to po schodach by leciał razem z tym ustrojstwem. To ja się na niego czasem skarżę a ten mi zrobił niespodziankę ostatnio i za jakis odłożony grosz kupił Damiankowi fotelik samochodowy :sorry::sorry::sorry:
kochany...

ech Damiś się obudził...no i po pisaniu

malinko najlepszego z okazji urodzin :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry