Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o boszzzz Ty świeże bułeczki odpuścisz? Ja bym miała w lodówce jakiś pasztet i kolacja na całego! Uwielbiam bułki z pasztetem! No, ale potem to by się człowiek w drzwiach nie mieścił...świeżutkie bułeczki mam wieczorem bo on po południu w piekarni robi czyli teraz mam świeżutkie ale dietka musi być ;-)
u mnie jest tak, że jakbym Sławkowi nie zrobiła jakichś kanapek to by sam sobie nie zrobił. Jakby pracował na miejscu to bym to też miała gdzieś, ale On czasmi na prawdę nie ma możliwości się gdzieś zatrzyamć i coś sobie kupić... I potem by cały dzień nic nie jadł... Więc wolę wstać i zrobić mu śniadanie i jakieś kanapki do pracy...apropo kanapek nigdy mu nie robiłam a co mu rączki przyrosły ale jestem na niego zła , ostatnio ogólnie się tak pierniczy że szok
Proszę jutro przenieść komputer!!!Kurteczka......
Sister wróciła:-(
juz nie mam dotepu do komp.....bo moj stacjonarny jest w pokoju w którym spi Zofik i nie chce jej klikac
Buziaki nie siedzcie długo
to pewnie nie tylko kanapki ale i jakieś słoiki gotujesz och taka pracau mnie jest tak, że jakbym Sławkowi nie zrobiła jakichś kanapek to by sam sobie nie zrobił. Jkby pracował na miejscu to bym to też miała gdzieś, ale On czasmi na prawdę nie ma możliwości się gdzieś zatrzyamć i coś sobie kupić... I potem by cały dzień nic nie jadł... Więc wolę wstać i zrobić mu śniadanie i jakieś kanapki do pracy...

Już poszedłto pewnie nie tylko kanapki ale i jakieś słoiki gotujesz och taka praca
i już pana nie ma to był moment![]()

???

!!! Gulasz, bigosy, gołąbki, zupy... Nawet kotlety mielone, pieczeń i spaghetti...