reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A my w tym roku będziemy robili wigilię. W weekend się przeprowadzimy, więc niezłe zakupy trzeba będzie zrobić, bo tam w lodówce jest tylko... światło:tak: No i grzybowa z łazankami to bez problemu, rybka, ziemniaczki wiadomo też. Kapustę ma mi przywieźć Mama, bo ja nigdy takiej nie robiłam i boję się, że zepsuję. Najgorzeej z makówkami i ciastem, bo ja raczej w tej dziedzinie noga jestem:szok:

ja świąteczne gotowanie mam w odległych planach :sorry: jak M mi nie pomoże to nie wiem jak to będzie :shocked2:

Ja juz mam zamrozony bigos, uszka i pierogi no a teraz te sledzie

No gdzie jest reszta??? Tsarina jak zwykle jak po ogień wpadła, AgA woli ryby patroszyć i co we dwei będziemy siedzieć na obradach???
wcale nie wole od Was Sledzi:no:
Qrcze Zofik płacze a w sypialni śmierdzi ...jakby jakieś kable...fuj...M. poszedł uspokajać Mała i lokalizować smród:confused2:
Moze to lampki które na okno powiesiłam:eek:

No nie mówcie ze jakkilka osób wybyło to forum umiera?

przez tą atmosferę w domku aż mi się świąt odechciewa a wigilie najpierw u siostry będę potem na drugą u teściów a i tak swoję działkę muszę zrobić to znaczy uszka krokiety i jakieś sałatki a i ryba po grecku och przydał by się taki dzień bez dzieci ale niestety nierealne :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry