reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja też już czysta i pachnąca a Sławka już nie ma ?
:no::no::no: Rano pojechał do Stuttgartu. Ale jutro po południu ma rozładune i załadunek w tym samym miejscu, więc najpóźniej w sobotę rano będzie w domu. I będziemy się przeprowadzać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miałam ochotę o tym od razu napisąc, ale stwierdziłam, że nie:no: Raczej dziewczyny mają już tego tematu dość! Ale wiesz co...:no: Kuśwa ogerzać nie może, bo prąd drogi, o blender się prosić musiała, ale on kino sobie kupił!!! Oni są po jednych pieniądzach... Ona znowu kase trwoniła na tą sesję... tak jakby mieli jej coś zaproponować... naiwna...

a ja dzisiaj miałam ciężki dzień młody taki maruda był że szok :-(
i do tego jeszcze po tych kłutniach z M ostatnio postanowiłam z nim pogadać i stwierdził że ja to nie mam się czym zmęczyć w tym domu on to tak bo pracuję :wściekła/y:
a i jeszcze prosiłam żeby więcej czasu poświęcił córce bo ja z małym dam sobie radę , bo on jak przychodzi z pracy to tylko śpi albo idzie do samochodu i co zrobił po rozmowie poszedł spać :wściekła/y: no ręce opadają i zaraz wstanie i wyjdzie do pracy , przyjdzie i pójdzie spać

Miałam ochotę o tym od razu napisąc, ale stwierdziłam, że nie:no: Raczej dziewczyny mają już tego tematu dość! Ale wiesz co...:no: Kuśwa ogerzać nie może, bo prąd drogi, o blender się prosić musiała, ale on kino sobie kupił!!! Oni są po jednych pieniądzach... Ona znowu kase trwoniła na tą sesję... tak jakby mieli jej coś zaproponować... naiwna...
ale ona była dumna że kupił nie zła, mnie to po prostu bawi jak oni się zachowują :-D

Ech jak tak czytam jakie macie przygody z tymi Wazymi mężami to dochodzę do wniosku, że ten mój Sławek to prawie idealny jest. Prawie:tak:! Bo zmywać mu się nigdy nie chciało, a i skarpetki znajdowalam gdzie niegdzie. Ale Nataszą się zajmie. Fakt, że jego dużo nie ma w domu, ale jak jest to ja się czuję jakbym wakacje miała:tak:

OCH MALINKA PRAWIE ZAPOMNIAŁAM
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Życzę Ci abyś odnalazła w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach, wielkość natchnienia, a w sobie Miłość.

Tak Kasiu! I to jest idiotyczne! Na nic kasy nie ma, ale są szczęśliwi, że kino domowe mają... Zresztą pamiętasz, że zanim junior się urodził to ona miała zbierać na wyprawkę, a on na ich przyszle mieszknie, a w pierwszej kolejności na kino właśnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry