kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
no super nieChodzi Ci o kino domowe?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no super nieChodzi Ci o kino domowe?

ja też już czysta i pachnąca a Sławka już nie ma ?

Rano pojechał do Stuttgartu. Ale jutro po południu ma rozładune i załadunek w tym samym miejscu, więc najpóźniej w sobotę rano będzie w domu. I będziemy się przeprowadzać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raczej dziewczyny mają już tego tematu dość! Ale wiesz co...
Kuśwa ogerzać nie może, bo prąd drogi, o blender się prosić musiała, ale on kino sobie kupił!!! Oni są po jednych pieniądzach... Ona znowu kase trwoniła na tą sesję... tak jakby mieli jej coś zaproponować... naiwna...
no ręce opadają i zaraz wstanie i wyjdzie do pracy , przyjdzie i pójdzie spaćale ona była dumna że kupił nie zła, mnie to po prostu bawi jak oni się zachowująMiałam ochotę o tym od razu napisąc, ale stwierdziłam, że nieRaczej dziewczyny mają już tego tematu dość! Ale wiesz co...
Kuśwa ogerzać nie może, bo prąd drogi, o blender się prosić musiała, ale on kino sobie kupił!!! Oni są po jednych pieniądzach... Ona znowu kase trwoniła na tą sesję... tak jakby mieli jej coś zaproponować... naiwna...

! Bo zmywać mu się nigdy nie chciało, a i skarpetki znajdowalam gdzie niegdzie. Ale Nataszą się zajmie. Fakt, że jego dużo nie ma w domu, ale jak jest to ja się czuję jakbym wakacje miała