reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja tez jestem......i spac mi sie chce jak cholera choc wstalismy dzis wszyscy o 9tej...no oczywiscie nie obylo sie bez wstawania kilka razy w nocy ..:shocked2:
No ale to chyba ta pogoda....a musze wyskoczyc i troszke zakupkow zrobic....
ech chyba Przemka wysle...:sorry:

m&m's.....juz jest dobrze...przeprosil mnie juz kilka razy a ze ja jakos nie mam nastroju do fochow to juz jest ok.....:tak:
A Przemek niestety pracuje w swieta tylko sie ciesze bo we wigilie pracuje od 6-4tej czyli wieczor w domku.....nie jestem pewna co do pierwszego i drugiego dnia swiat ale ma wolne w nowy rok....:tak:

A mi tez wloski wrastaly po depilatorze...teraz nie bo zaczelam uzywac golarki....:sorry:

Moniqsan....mi sie plamy z pieluch tetrowych dopieraja w vanishu w tem. conajmniej 70 stopni.....
Mam jedne bodziaki nie odprane ale to po kupce ktora wyplynela i poszla gora...:shocked2::shocked2::shocked2:..no i tu vanish nie pomaga....

a co do gosiennicy wlasnie dzwonil kurier ze jedzie z paczka....
Fajnie mamy...wczoraj zamowilismy a dzis dostawa .....no i jeszcze dostalismy prezenciki bo zamowienie ponad 100funtow....no i dostawa free....:tak::tak::tak:

Marzenko...ja jeszcze nie kupilam ale zamierzam przed wyjazdem do Polski taki kaftanik.....polecam ..maja znajome i bardzo chwala....

Buy your Tommee Tippee Winnie The Pooh & Friends Sleeved Bib reviews from Kiddicare Baby Bibs | Online baby shop | Nursery Equipment_

witam kobitki,wy to macie wene ino piszecie................;-)macie jakies inne zajecia oprocz BB?????:-D
pochwale sie Xavko ma juz pierwszy zebolek,sam nie dzwiga sie do siedzenia ale zato dupcie dzwiga do gory jakby chcial raczkowac .

buziaczki dla nastepnych 7 miesieczniakow!!!

nic spadam czytacponad 100 stron!

oj dziewczynki ja dzisiaj też padam na pysk już nie mogę się doczekać wieczoru :sorry:
otóż moję dziecię postanowiło się dzisiaj w nocy zbuntować i tak o 2 do 3 ryk :sorry:i tak o 3,3 do 4,15 ryk brałam go na przetrzymanie ale wiecie jak to o 2 w nocy :eek: nie wiem co mu się dzisiaj stało już wiem co niektóre mamusie mają jak tak codziennie im się bąki buntują :szok:

reklama
Ja np. kobieta pracująca jestem:tak::tak::tak: i na spotkania AA uczęszczam regularnie:tak::tak::tak:

Gratulacje z okazji pierwszego ząbka!!!
A 100 stron to wcale nie tak dużo nadrabiania:-D:-D:-D

dzieki Marzena,teraz sie boje zeby mnie nie gryzl,to masz dzien rozplanowany
dobrze, z tego wynika ze ja nie jestem zorganizowana.

Kasia ja sie juz przyzwyczailam jak xavko spal cala noc fajnie bylo no ale zaczol sie budzic pare razy w nocy sie juz wkurzalam dlaczego?no ale trzeba przecierpiec aie kiedys wszystkie wyspimy !!!jeszcze troche....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry