reklama

Mamy majowe 2009

reklama
postawisz mi dziś piwo na AA? :-D

Ja szukałam niecałą minutę, wpisałam "na biegunach" i ustawiłam cenę od najwyższej, jest jeden z pierwszych ... tyle że w następnej części sprzedawanych "na biegunach", tej niewyróżnionej :tak:
O.K.:-D:-D:-D!!!

A ja kiedyś szukałam pod hasłem "dżdżownica na biegunach"... Dziś szukałam w kategorii na biegunach... i nie widzialam tego:no: a jest rewelacyjne!!!

no i ciekawe... wybralam jeszcze raz kategorię "na biegunach" i nie znalazłam, a jak wpisałam "na biegunach" bez wybierania kategorii to jest.. a jak..!

ja też jestem ale nie dość ze ciągle odrywam się od kompa bo Młody nadaktywny jest dziś to jeszcze doczytać Was nie mogłam...czytałam i czytałam i myślałam ze nigdy nie skończę ( nie żebyście nudziły czy coś :-p)

jakoś pozbierać myśli dziś nie mogę...to chyba pogoda...:confused2:

Hej,witam sie tylko narazie;-)
Jakos weny brak i czasu,wiecznie cos,mala marudna:no:
Kurcze jak pomysle ze mam wracac dzisiaj do domu to normalnie k.....mnie bierze,slisko,zimno,brr

Piszecie o depilacji,kurcze kupilam kiedys depilator,ogolilam pol nogi i trzasnelam w kat,jeezzuuu dlaczego mam tak cierpiec:-D Wymyslilam ze pojde na laser,bylam 2 razy a potem ciaza i juz nie moglam,no i dziennie maszynka w ruch:sorry:

Dobra spadam bo mam mala marude na kolanach i pisac nie daje:no: Zajrze na AA,jak bede miala chwilke:sorry:

reklama
ej gdzie jesteście?

oczy mi się zamykają normalnie jestem nieprzytomna.:no::no::no::no:
ja chcę spać.:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
ja też jestem... właśnie walczyłam z dzieckiem, bo fochy przy jedzeniu stawiała! wszędzie się rozgląda tylko do talerza nie patrzy! buzia cała brudna i wyciera to w ubranko! my nie możemy mieć żadnego czystego porządnego ubranka! na każdym musi być jadlospis:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! wkurzyłam się i do łóżeczk ją wpakowałam! niech sobie przemyśli co źle zrobiła!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry