moniqsan
Fanka BB :)
Ja szukałam niecałą minutę
Ciekawe kiedy Monia napisze, że jednak jestem przemądrzała

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja szukałam niecałą minutę

Ciekawe kiedy Monia napisze, że jednak jestem przemądrzała

O.K.postawisz mi dziś piwo na AA?
Ja szukałam niecałą minutę, wpisałam "na biegunach" i ustawiłam cenę od najwyższej, jest jeden z pierwszych ... tyle że w następnej części sprzedawanych "na biegunach", tej niewyróżnionej![]()

!!!
a jest rewelacyjne!!!ej gdzie jesteście?
oczy mi się zamykają normalnie jestem nieprzytomna.
ja chcę spać.![]()

)
no i ciekawe... wybralam jeszcze raz kategorię "na biegunach" i nie znalazłam, a jak wpisałam "na biegunach" bez wybierania kategorii to jest.. a jak..!

Wymyslilam ze pojde na laser,bylam 2 razy a potem ciaza i juz nie moglam,no i dziennie maszynka w ruch
Zajrze na AA,jak bede miala chwilke
ja też jestem... właśnie walczyłam z dzieckiem, bo fochy przy jedzeniu stawiała! wszędzie się rozgląda tylko do talerza nie patrzy! buzia cała brudna i wyciera to w ubranko! my nie możemy mieć żadnego czystego porządnego ubranka! na każdym musi być jadlospisej gdzie jesteście?
oczy mi się zamykają normalnie jestem nieprzytomna.
ja chcę spać.![]()

! wkurzyłam się i do łóżeczk ją wpakowałam! niech sobie przemyśli co źle zrobiła!!!