reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A wy jak się pozbywacie włosków??

Wow, kobieto, podziwiam Cię :eek::tak:
Ja depilatorem to tylko pachy i bikini. A i tak umieram z bólu. Oczywiście potem obiecuję sobie, że teraz muszę być już konsekwentna i regularnie sepilować żeby nie doprowadzać do tzw "zapuszczenia" :zawstydzona/y: No i co? I potem znów odciągam jak najdalej i boli jak cholera :wściekła/y:
Ja rąk nie depiluję ani nie golę. Ja nawet nie zauważam że mam na nich włoski :zawstydzona/y::sorry: No a pachy to pod prysznicem golarką. Depilatorem nie mogę, woskiem nie wyrywam wszystkiego. Chyba za delikatna i wiotka skóra :sorry:

Dzien dobry dziewczyny!

Wczoraj nadrabiałam 90 stron!!!!!!!!!:szok::szok::szok: więc jestem na bieżąco :-).
Przyznam się do jednej rzeczy. Otóż stwierdziłam, że nie ma sensu składac życzeń z okazji każdego pełnego miesiąca:zawstydzona/y:, no i myliłam się bardzo. Choć mam trudne chwile to życzenia dla Małgosi z okazji 7 miesięcy sprawiły, ze cieplej zrobiło mi się na serduchy i tak poczułam ramiona waszej życzliwości:tak:. Dziękuję za pamięć aga km, confi, monika, barmanka, tsarina, roxy, kasia, mamamtysia - nie spodziewałam się, że aż łezki mi się zakręcą. Dziękuję. I przepraszam za mój wybryk.

Składam spóźnione życzenia dla 7-miesięczniaków i 8-miesięczniaków Ali i Amelki - moc całusów, zdrówka, puszystego śniegu na święta i bałwanka wspólnie ulepionego.

mamamatysia - dziękuję za słowa otuchy:-).

AgA - aleś miała przygody od lekarza po psikusy dnia codziennego, cieszę się, żeś zdrowa.

jola - podziwiam Ciebie cały czas, mój podziw tylko rośnie. Jesteś wspaniałą osobą, mimo zmęczenia masz dobre słowo dla innych, jesteś wytrwała w tym co robisz, ciepła i sumienna i dobrze zorganizowana!!!!!!!!! Mało która matka zajmuje się swoimi bliźniętami w pojedynkę przez większość dnia i tygodnia - te, które ja znam to mają ciągle kogoś do pomocy!!! Podziwiam Ciebie też za to, że poszukałaś fachowego wsparcia z powodu załamania - to bardzo rozsądny krok i dojrzały i odważny. Jesteś Niesamowita Jolu. Jesteś bardzo prawdziwa i piękna w tym jak postępujesz:tak:.

Bohaciefka....najpierw podziekuje slicznie za zyczonka dla moich dziewczyn.....:tak::tak::tak:
A teraz az mi sie wstyd zrobilo bo wynika ze ja nie zlozylam zyczonek Malgosi....no i teraz szybko sie poprawiam.....:tak::tak:.....naj..naj lepszego dla Twojej coreczki....:tak::tak:

No a teraz przeczytalam to co napisalas...no i az mi sie lzy w oczach pojawily..no poprostu tak pieknie i same mile rzeczy....dziekuje slicznie....:tak::tak:
Az mnie podbudowalas od samego ranka...:sorry:

Joluś, przkro mi że się posprzeczaliście z P. :-(:-(:-(
Wyobrazam sobie jak musicie być wykończeni oboje.:no::no::no:
A w święta P. będzi miał więcej wolnego? czy raczej tak jak zwykle?

Marzenko, m&m's
chyba wszystkim po depilacji włoski wrastają :sorry: To normalne, bo bo depilator często co któregoś włoska zamiast wyrywać łamie u nasady i wstedy ten wyrastający włosek nie wychodzi bo jest gruby i sotry.
Bardzo dużo dają peelingi wykonywane przed depilacją (jakiś porządny na 2-3 dni przed) i po :tak:

Marzenko, ja też mam problem z wrastającymi włoskami (a myślalam że tylko ja tak mam), tylko że o dziwo po goleniu jeszcze bardziej mi wrastają.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
no właśnie mi glównie po depilatorze... wiadomo wyrawne... golarka tylko utnie, więc po golarce jest o.k., no ale częstotliwość zabiegu jest większa, niestety...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry