m&m's
Entuzjast(k)a
Co do depilowania to mój M depiluje mi nogi bo ja jestem zajęta w tym czasie wymyślaniem przekleństw na pochodzenie od małp a resztę maszynką do golenia.

jejku jaki kochanyyyyy!!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do depilowania to mój M depiluje mi nogi bo ja jestem zajęta w tym czasie wymyślaniem przekleństw na pochodzenie od małp a resztę maszynką do golenia.

A wy jak się pozbywacie włosków??

No i co? I potem znów odciągam jak najdalej i boli jak cholera 

No a pachy to pod prysznicem golarką. Depilatorem nie mogę, woskiem nie wyrywam wszystkiego. Chyba za delikatna i wiotka skóra 
Dzien dobry dziewczyny!
Wczoraj nadrabiałam 90 stron!!!!!!!!!więc jestem na bieżąco :-).
Przyznam się do jednej rzeczy. Otóż stwierdziłam, że nie ma sensu składac życzeń z okazji każdego pełnego miesiąca, no i myliłam się bardzo. Choć mam trudne chwile to życzenia dla Małgosi z okazji 7 miesięcy sprawiły, ze cieplej zrobiło mi się na serduchy i tak poczułam ramiona waszej życzliwości
. Dziękuję za pamięć aga km, confi, monika, barmanka, tsarina, roxy, kasia, mamamtysia - nie spodziewałam się, że aż łezki mi się zakręcą. Dziękuję. I przepraszam za mój wybryk.
Składam spóźnione życzenia dla 7-miesięczniaków i 8-miesięczniaków Ali i Amelki - moc całusów, zdrówka, puszystego śniegu na święta i bałwanka wspólnie ulepionego.
mamamatysia - dziękuję za słowa otuchy:-).
AgA - aleś miała przygody od lekarza po psikusy dnia codziennego, cieszę się, żeś zdrowa.
jola - podziwiam Ciebie cały czas, mój podziw tylko rośnie. Jesteś wspaniałą osobą, mimo zmęczenia masz dobre słowo dla innych, jesteś wytrwała w tym co robisz, ciepła i sumienna i dobrze zorganizowana!!!!!!!!! Mało która matka zajmuje się swoimi bliźniętami w pojedynkę przez większość dnia i tygodnia - te, które ja znam to mają ciągle kogoś do pomocy!!! Podziwiam Ciebie też za to, że poszukałaś fachowego wsparcia z powodu załamania - to bardzo rozsądny krok i dojrzały i odważny. Jesteś Niesamowita Jolu. Jesteś bardzo prawdziwa i piękna w tym jak postępujesz.

.....naj..naj lepszego dla Twojej coreczki....

Wow, kobieto, podziwiam Cię

to chyba już nie maja dziś na allegro cały dział "na biegunach" przeleciałam i nie znalazłam
no chyba, że przeoczyłam, ale raczej byłam skupiona...
(wystarczy wpisać na biegunach i wybrać opcję żeby pokazywało od najdroższych
)
To normalne, bo bo depilator często co któregoś włoska zamiast wyrywać łamie u nasady i wstedy ten wyrastający włosek nie wychodzi bo jest gruby i sotry.
no właśnie mi glównie po depilatorze... wiadomo wyrawne... golarka tylko utnie, więc po golarce jest o.k., no ale częstotliwość zabiegu jest większa, niestety...Marzenko, ja też mam problem z wrastającymi włoskami (a myślalam że tylko ja tak mam), tylko że o dziwo po goleniu jeszcze bardziej mi wrastają.![]()
no i jak ja tego nie znalazlam??? 21 stron "na biegunach" dziś przeszukałamMarzenko?
A dobrze szukałaś?(wystarczy wpisać na biegunach i wybrać opcję żeby pokazywało od najdroższych
)
STONOGA NA BIEGUNACH CUUUDO!!! ZOBACZ (829090241) - Aukcje internetowe Allegro
!no i jak ja tego nie znalazlam??? 21 stron "na biegunach" dziś przeszukałam!
Dzięki!