reklama

Mamy majowe 2009

ja też jestem... właśnie walczyłam z dzieckiem, bo fochy przy jedzeniu stawiała! wszędzie się rozgląda tylko do talerza nie patrzy! buzia cała brudna i wyciera to w ubranko! my nie możemy mieć żadnego czystego porządnego ubranka! na każdym musi być jadlospis:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! wkurzyłam się i do łóżeczk ją wpakowałam! niech sobie przemyśli co źle zrobiła!!!

U nas też z brudzeniem ubranek katastrofa. Owijam małą w pieluchę, pod to śliniaczek, ale ona i tak potrafi jakoś się pobrudzić. Pieluchy jakby nasze ktoś zobaczył, to by pomyślał, że jesteśmy straszne brudasy:sorry: Ale tego cholerstwa pomarańczowego nic nie ruszy-ani vanish oxy ani dr beckmann, ani 90stopni :crazy:

m&m's mnie też się piekielnie chce spać. Od rana trzymam oczy na zapałkach a wstałam o 10:20, więc teoretycznie powinnam być wyspana.
Nawet teraz jak to piszę to powieki opadają mi jak ołowiane

reklama
W kategorii "na biegunach" też jest, 5-ta od gory :tak:
Nie mam:szok:
Mam tak: Wielki koń na kółkach lub biegunach - 499zł
potem Motor na biegunach drewniany - 380 zł
potem trójkołowiec -bujak lub jeździk - 365 zł
potem duży słonik za 360 zł
a potem zabawka na biegunach - kiwaczek za 289 zł.
No to przed kiwaczkiem powinna być stonoga, no nie?

Nie mam:szok:
Mam tak: Wielki koń na kółkach lub biegunach - 499zł
potem Motor na biegunach drewniany - 380 zł
potem trójkołowiec -bujak lub jeździk - 365 zł
potem duży słonik za 360 zł
a potem zabawka na biegunach - kiwaczek za 289 zł.
No to przed kiwaczkiem powinna być stonoga, no nie?

:-D:-D:-D
teraz jest u mnie na stronie 22 z 23 trzecia od dołu :-D, w kategorii "na biegunach"

No to jest jakieś dziwne :confused2:

A ja się z Wami pożegnam. Jedziemy do Kielc zrealizować ten prezent dla M (kurs doskonalenia techniki jazdy), po drodze zatrzymamy się na noc u rodziców w Radomiu. Wracam w czwartek po południu. Trzymajcie się i nie szalejcie za dużo, plis:sorry:
Bawcie sie dobrze,w taka pogode jak u nas to sie taki kurs przyda:tak::-)

reklama
No to jest jakieś dziwne :confused2:

A ja się z Wami pożegnam. Jedziemy do Kielc zrealizować ten prezent dla M (kurs doskonalenia techniki jazdy), po drodze zatrzymamy się na noc u rodziców w Radomiu. Wracam w czwartek po południu. Trzymajcie się i nie szalejcie za dużo, plis:sorry:
ja też tego nie rozumię... bo ja już to zwalalam na kolor moich włosów, że nie potrafię znaleźć... no, ale dlaczego ja mam tylko 21 stron???

Bawcie się dobrze!!! No, a z Kielc to już niedaleko do Tsariny, a potem do mnie i tym sposobem byś się w Boleslawcu znalazła:-D:-D:-D:-D!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry