reklama

Mamy majowe 2009

reklama
m&m's a co Ty święta na BB chcesz spędzać??

No tak.:eek::eek::eek:
U mnie święta to tak spokojnie, raczej. wigilia zaczyna się zazwyczaj około 17 i trwa jakąś godzinkę, potem prezenty ciasto i spać. wszystko normlnie, tylko w ładniejszych ubraniach.
W pierwszy dzień świąt to co śniadanie, obiad i też normalnie tylko w ładniejszych ubraniach.
Ale tak sobie myślę może do Joli pojadę, tylko że cały czas kombinuję z transportem.
I to tyle.
A nie robię mega porządków, a ni mega gotowania, nie mamy blisko rodziny do objeżdżania, więc tak będę na BB.:-D:-D:-D

nie wiem co się ostatnio dzieje:no:
Boszzz, żeby tylko Nataszy się nie pogorszyło:szok: Tfu, tfu, tfu i jeszcze muszę odpukać w niemalowane!

paznokcie mialam sobie robić. :cool::cool:

co do świąt to mam nadzieje że ktoś jednak ze mną i z Jolą tutaj będzie.:-(:-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
paznokcie sobie będzie robić... a jak chipsy będziesz jeść??? ja ostatnio paznokcie miałam jak byłam u kosmetyczki robić... I przed świętami też chcę iść! Oby tylko Sławek miał wolne...

U mnie święta to tak spokojnie, raczej. wigilia zaczyna się zazwyczaj około 17 i trwa jakąś godzinkę, potem prezenty ciasto i spać. wszystko normlnie, tylko w ładniejszych ubraniach.
W pierwszy dzień świąt to co śniadanie, obiad i też normalnie tylko w ładniejszych ubraniach.
Ale tak sobie myślę może do Joli pojadę, tylko że cały czas kombinuję z transportem.
I to tyle.
A nie robię mega porządków, a ni mega gotowania, nie mamy blisko rodziny do objeżdżania, więc tak będę na BB.:-D:-D:-D
nie no, fajnie masz - zazdroszczę....

I to tyle.
no to fakt święta pełną parą :rofl2:

nie no, fajnie masz - zazdroszczę....

na pewno spokój.
Wiem że jak byśmy byli w Polsce, to byłby sajgon, bo wszyscy by nas chcieli rozerwać i mieć dla siebie ze względu na Maję!!!! I w sumie to niby fajnie ale mi by zabrakło takiej chwili dla naszej czwórki. A taki spokój to i odpocznie człowiek, nacieszymy się sobą. no.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry