m&m's
Entuzjast(k)a
ja trzecie rozpoczęłam
tak, tak, tak!!!!

a jaka "wielkość" hi hi hi , jeśli mogę spytać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja trzecie rozpoczęłam
tak, tak, tak!!!!

m&m's a co Ty święta na BB chcesz spędzać??

Boszzz, żeby tylko Nataszy się nie pogorszyłonie wiem co się ostatnio dzieje![]()
Tfu, tfu, tfu i jeszcze muszę odpukać w niemalowane!paznokcie sobie będzie robić... a jak chipsy będziesz jeść??? ja ostatnio paznokcie miałam jak byłam u kosmetyczki robić... I przed świętami też chcę iść! Oby tylko Sławek miał wolne...paznokcie mialam sobie robić.
co do świąt to mam nadzieje że ktoś jednak ze mną i z Jolą tutaj będzie.:--
-
zawstydzona/y:
![]()
nie no, fajnie masz - zazdroszczę....No tak.
U mnie święta to tak spokojnie, raczej. wigilia zaczyna się zazwyczaj około 17 i trwa jakąś godzinkę, potem prezenty ciasto i spać. wszystko normlnie, tylko w ładniejszych ubraniach.
W pierwszy dzień świąt to co śniadanie, obiad i też normalnie tylko w ładniejszych ubraniach.
Ale tak sobie myślę może do Joli pojadę, tylko że cały czas kombinuję z transportem.
I to tyle.
A nie robię mega porządków, a ni mega gotowania, nie mamy blisko rodziny do objeżdżania, więc tak będę na BB.![]()
no 500 ml... Tyskie... miałam z Moniq pić, ale pojechała...
a jaka "wielkość" hi hi hi , jeśli mogę spytać?
no to fakt święta pełną parąNo tak.
U mnie święta to tak spokojnie, raczej. wigilia zaczyna się zazwyczaj około 17 i trwa jakąś godzinkę, potem prezenty ciasto i spać. wszystko normlnie, tylko w ładniejszych ubraniach.
W pierwszy dzień świąt to co śniadanie, obiad i też normalnie tylko w ładniejszych ubraniach.
Ale tak sobie myślę może do Joli pojadę, tylko że cały czas kombinuję z transportem.
I to tyle.
A nie robię mega porządków, a ni mega gotowania, nie mamy blisko rodziny do objeżdżania, więc tak będę na BB.![]()

o nie, ja też chcę!! Wiecie, najbardziej przy karmieniu brakuje mi właśnie alkoholu.... A ten mój kleszcz wcale się odstawić nie daje :-(no 500 ml... Tyskie... miałam z Moniq pić, ale pojechała...
nie no, fajnie masz - zazdroszczę....
no 500 ml... Tyskie... miałam z Moniq pić, ale pojechała...

ja akurat też Tyskie pije a może być ze mną jak Moniq pojechała ocho już mi się literki mieszająno 500 ml... Tyskie... miałam z Moniq pić, ale pojechała...