reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Pracy to wam nie wyślę, nawet nie wiem gdzie mam elektroniczną wersję.:sorry::sorry:

Ale ogólne wnioski z checią. :tak::tak: Tylko już nie dzisiaj, bo padam na twarz. Malina mnie doprowadziła do łez, Marzenka docięła, że słabeusz ze mnie i "se rady nie daje".:-p:-p;-);-)

hahaha - no ale to wszystko w ramach mobilizacji - wiesz o tym - prawda???

A pracy poszukaj w ramach porzadków świątecznych;-) - jestem jej bardzo ciekawa :tak:

kuźwa - a ja wściekła jestem...bo ten sprzedawca od zabawek milczy... a ja 2 z nich potrzebowałabym już na jutrzejszy wieczór...

Kinderbal z okazji roczku Olusia został przelożony na termin nieznany jeszcze - Solenizant ma jelitówkę, a w przyszlym tygodniu Świeta...wiec... przynajmniej z tym prezentem bedzie mniejszy bol... Jak przyjdzie nawet w przyszlym tygodniu to sie nic nie stanie :sorry:

a nie - właśnie sprawdziłam pocztę (o 23:17 dostalam info) - wyślą paczkę najpóźniej w poniedziałek :crazy::crazy::crazy: (nie zarejestrowali mojej wczesniejszej wiadomości... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)

Dobry wieczor, ma ktos ogień?

bo się mnie tu zarzuca, że ja to jak po ogien wpadam:-):-)

dziewczyny, dostałam zlecenie na wiekszą sprawę na wtorek, wiec siedzę i kombinuje... a do kieszeni mi 1200 zl ma wpaść, więc wybaczcie... materialistka ze mnie, no ale gdzie ja znajdę taką pracę, że za tydzien pracy miesięczną pensje przyniosę... w skrócie, tajne komplety czas zacząć...
zauwazyłam, że tylko ja spośród nas mam takie danie na Wigilii jak łazanki z makiem... aha, ja utknełam jakieś 40 str w tył, więc jak tylko zlapie chwilę czasu to Was nadrobię i więcej opowiem...

Buziaki dziewczyny!
Malinko, wybacz, że spoźnione, sto lat!

Oczywiście sto lat dla wszystkich dzieciaczków, które w tym czasie nam podrosły... obiecuje, że ciocia tsarina się poprawi i wszystkim personalnie złoży życzonka...

całuje Was wariatki...

a w newsletterze pani m&m's zauwazyłam piękną myśl... jak mogłyśmy rok bez picia wytrzymać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry