reklama

Mamy majowe 2009

aga-k-m- wow agus jaki sliczny domek,, tez w przyszlosci chcemy sie budowac ale jak narazie nie mamy nawet ziemi,, a jesli mozna tak mniej wiecej ile juz was ten domek kosztowal?? do tego etapu co jest czyli surowy zamkniety ze wszytskimi pozwoleniami??? jesli mozna zapytac??

a jak tu tak zadko i nie wiem czy o mnie pamietacie hehe:// ale jakos nie mam czasu wejsc tu do was odkad mamy remont,, efekty wam juz pokaze w sobote,, a remont musielismy robic bo na jeden scianie wyskoczyla nam plesn i musielismy ja srodkami usunac i pomalowac sciane.. ja zrobila sztuka dekupazu wzorki.. znaki chinskie i efekty wam juz w sobote pokaze jak wyglada nasza sypialnia po remoncie.. a narazoe szal pal stad nie mam czasu do was wejsc... maz w domu i co chwila jezdzimy cos zalatwiamy a jak w domu jestesmy to albo cos malujemy albo obiad robimy.. jednym slowem szal pal... a jeszcze trzeba posprzatac przed swietami ehhh:/

ja juz po pierwszym okresie..:) maly zaczyna pelzac do przadu bo narazie plezal w tyl , pluje i wydaje rozne dzwieki,, mowi tata, dada, baba,,, ejj hheheh jak chce uwage zwrocic.. :) ale cos mi zaczyna dzis pokaslywac nie wiem czy to z kataru czy jak..://

reklama
jezu malinko, łzy mi poleciały (na prawdę) że zrobiłam Ci przykrość, choć jeszce nie wiem dlaczego, staram się doczytać szybko co i jak.
Proszę nie złość się na mnie, to tylko dlatego że ostatnio jestem w kiepkim stanie i jakoś slabo ogarniam 2 wątki.

M&m`s że tak napisze: TY GŁUPOLKU !!!! Przecież ja żartowałam :-D nie sprawiłaś mi przykrości. Upomniałam się tylko bo od czasu jak zrobił się taki ruch na majówkach to dość często zapominamy komuś odpisać :sorry:a że byłam bardzo ciekawa to musiałam napisać że się obraziłam bo inaczej też pewnie mój post byłby nie widoczny :-D;-):-D
A co do Twojego tematu to superaśny, myślę że rady nam się kiedyś przydadzą :tak: no i ja też nie mam swojej pracy w wersji elektronicznej ale jakbym bardzo chciała to bym pewnie znalazła.

Odmeldowuję się do poniedziałku bo jadę dziś do szkoły. Miłego weekendu- a że weekend to nie pijcie za dużo :-D
Buźki

Dzień dobry Mamusie!

pokornie błagam o wybaczenie... wiem już komu nie zlożyłam życzeń...

Roxy, Moniqsan, Barmanko... Dużo dużo zdrowia dla Waszych dzieciaczków...

Załączniki

• dladzieci_01.jpg
    dladzieci_01.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 23
Heloł Mamuśki :-):-):-)

ale mi sie dzisiaj dobrze spało... Gniłyśmy z Jagą ponad godzinę w łóżku nigdzie nie wyłażąc...
Ale zaraz trzeba bedzie sie zacząć szykować na to usg... coś czuje, że bedziemy musialy sobie we dwie poradzić - ale sobie poradzimy:tak::-):-):-)!!!

Mnie wieczorkiem nie bedzie - na 17-18:00 jesteśmy umowieni u Agaty (szkoda, że nie bede miała tych zabawek...no ale za to Oni beda mieli dwie wiecej pod choinką) i pewnie zabawimy do 22:00, a później to będę cyrkoliła z Jagodą, więc mogę Was nie odwiedzic:sorry:

Tikanis - no widzisz wczoraj w sumie mogłam napisać ile nas wyniósl stan surowy (bez działki, bo działkę też kupowaliśmy) - będzie gdzieś ponad 300 tys (tak do 320 tys - bo wlasnie pod koniec grudnia ma przyjechac brama garazowa, no i dokupilismy jeszcze 2 pary drzwi)

Już jestem ciekawa tych Twoich chińskich wzorów - nie moge sie doczekać jutra!!!

I dobrze, że sie odezwałaś - bo miałam juz dzisiaj pisać z pytaniem o Ciebie (na szczęscie wyprzedzilaś fakt), to samo zresztą tyczyło się eli123456

Mały Kle - skutecznie zawstydzasz Cioteczki, patrzące w suwaczki Twojej mamy :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D -ale niech Ci będzie na zdrówko, oby kolejne byly juz mniej bolące, co byś Ty (i Rodzice) jak najmniej cierpiała przez nie :tak::-):-):-)

Witajcie Mamuski Drogie!

ela - spokojnego dnia w pracy
malinka - ciekawych wykładów
tikanis - akurat odmiana na święta!!! będziesz miała kolorowo i czysto na błysk, efektu końcowego jestem bardzo ciekawa!!!! mi też się marzy mały remoncik - zmiana klorów w mieszkaniu. Mam nadzieję, ze synuś daje pospać. Pamiętam co obiecałam.

reklama
a ja mam wizyte u gin i ide z córkami bo nie mam z kim zostawic.najwyzej chwilke posiedza w rejesrracji, ktora jest obok gabinetu.
A mój M jechał do pracy 3h!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: bo zarząd dróg znowu zaskoczyła zima!!!!! Akurat piaskarka przewróciła się, autobus stanął w poprzek drogi a w niego walnął osobowy i 2h stania w Redzi a potem obwodnica zasypana. Ech... nie rozumiem takiego braku rozsądnego myslenia, przecież za odscniezanie powinni zabrać się najpóżniej o 4 rano!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry