tikanis
CieRpliWa
aga-k-m- wow agus jaki sliczny domek,, tez w przyszlosci chcemy sie budowac ale jak narazie nie mamy nawet ziemi,, a jesli mozna tak mniej wiecej ile juz was ten domek kosztowal?? do tego etapu co jest czyli surowy zamkniety ze wszytskimi pozwoleniami??? jesli mozna zapytac??
a jak tu tak zadko i nie wiem czy o mnie pamietacie hehe:// ale jakos nie mam czasu wejsc tu do was odkad mamy remont,, efekty wam juz pokaze w sobote,, a remont musielismy robic bo na jeden scianie wyskoczyla nam plesn i musielismy ja srodkami usunac i pomalowac sciane.. ja zrobila sztuka dekupazu wzorki.. znaki chinskie i efekty wam juz w sobote pokaze jak wyglada nasza sypialnia po remoncie.. a narazoe szal pal stad nie mam czasu do was wejsc... maz w domu i co chwila jezdzimy cos zalatwiamy a jak w domu jestesmy to albo cos malujemy albo obiad robimy.. jednym slowem szal pal... a jeszcze trzeba posprzatac przed swietami ehhh:/
ja juz po pierwszym okresie..
maly zaczyna pelzac do przadu bo narazie plezal w tyl , pluje i wydaje rozne dzwieki,, mowi tata, dada, baba,,, ejj hheheh jak chce uwage zwrocic..
ale cos mi zaczyna dzis pokaslywac nie wiem czy to z kataru czy jak..://
a jak tu tak zadko i nie wiem czy o mnie pamietacie hehe:// ale jakos nie mam czasu wejsc tu do was odkad mamy remont,, efekty wam juz pokaze w sobote,, a remont musielismy robic bo na jeden scianie wyskoczyla nam plesn i musielismy ja srodkami usunac i pomalowac sciane.. ja zrobila sztuka dekupazu wzorki.. znaki chinskie i efekty wam juz w sobote pokaze jak wyglada nasza sypialnia po remoncie.. a narazoe szal pal stad nie mam czasu do was wejsc... maz w domu i co chwila jezdzimy cos zalatwiamy a jak w domu jestesmy to albo cos malujemy albo obiad robimy.. jednym slowem szal pal... a jeszcze trzeba posprzatac przed swietami ehhh:/
ja juz po pierwszym okresie..
nie sprawiłaś mi przykrości. Upomniałam się tylko bo od czasu jak zrobił się taki ruch na majówkach to dość często zapominamy komuś odpisać
a że byłam bardzo ciekawa to musiałam napisać że się obraziłam bo inaczej też pewnie mój post byłby nie widoczny
no i ja też nie mam swojej pracy w wersji elektronicznej ale jakbym bardzo chciała to bym pewnie znalazła.