reklama

Mamy majowe 2009

NO weźcie już przestańcie z tym śniegiem bo ja normalnie sie poryczę!!
siostra do mnie z Warszawy napisała i fotki wysłała, wszytsko białe , zasypane. no i mi się przykro zrobiło. Tak fanie jest jak jest śnieg. Mikołaj taki szczęśliwy , a u nas d...
Powtarzam sobie że śnieg w mieście to nic fajnego, plucha, korki, dostać się gdzieś to masakra itd, ale słabo pomaga.

Maja mi pokasłuje i się tym martwię, bo gdyby miała katar to bym sie nie przejmowala. ale ona właśnie kaszle mokrym kaszlem, a nie ma nawet śladu kataru.

reklama
Ja zauwazyIam kochaniutka. U mnie sprzątanie peIna parą więc nie zagIądam często.Nie bedę Cię wywoIywac jak sama tyIko podczutuje.
Spadam szykowac sie na szczepienie . Na 12 mam byc w przychodni.
Muaaa.Kochana jesteś:-):-):-).
U nas dziś -13 stopni a my od 6.30 na giełdzie kwiatowej.Wróciliśmy godzinę temu i jak patrze na to panie wołajace"wyprasuj mnie!" to mi sie nawet nie chce z krzesła wstać:baffled:.Na zewnątrz piękne słonko,lekko prószy śnieżek chyba zabiorze chłopców na spacer do lasu( a pranie niech dalej woła:-D:-D:-D)

Hej!
Melduję się zupełnie niewyspana... Dziecko spało, a matka jakoś nie mogła:no: A teraz dziecko pełne energii, a ja ledwie żywa... Nawet po kaszce spać nie chciała. Położyłam ją do łóżeczka, wypiła całą butelke kompotu:szok: i nic:szok:

Ciekawe czy któraś zauważyła czy mnie nie ma:laugh2::laugh2::laugh2:...
Spadam nadrabiać....zaraz się wszystko okaże:-D
Ja zauważyłam:tak::tak::tak:
Moniki też wczoraj na AA nie było..
Moniq miała wczoaj wrócić, a też jej nie było...

Podupada nam klub, oj podupada:-( Ja z pracy na złamanie karku gnam:-D, a tu pustki...

Mmatysia, ja już ci jakieś 30 stron temu proponowałam że wpadnę i ci poprasuję.:-):-):tak::tak:

Doła zlapałam że u nas śniegu nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y: (wszystko przez to "głupie" morze!!!), więc wrzucam fotki naszej choinki i gotowych prezentów, a co!

Załączniki

• SNB12790.jpg
    SNB12790.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 46
  • SNB12795.jpg
    SNB12795.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 42
  • SNB12797.jpg
    SNB12797.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 40
Hej!
Melduję się zupełnie niewyspana... Dziecko spało, a matka jakoś nie mogła:no: A teraz dziecko pełne energii, a ja ledwie żywa... Nawet po kaszce spać nie chciała. Położyłam ją do łóżeczka, wypiła całą butelke kompotu:szok: i nic:szok:

Ja zauważyłam:tak::tak::tak:
Moniki też wczoraj na AA nie było..
Moniq miała wczoaj wrócić, a też jej nie było...

Podupada nam klub, oj podupada:-( Ja z pracy na złamanie karku gnam:-D, a tu pustki...
Buziak:-D:-D:-D za pamieć.Ja na obrady się nie meldowałam bo niestety zdrówko za szwankowało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Wychodzą przy porodowe komplikacje.

Doła zlapałam że u nas śniegu nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y: (wszystko przez to "głupie" morze!!!), więc wrzucam fotki naszej choinki i gotowych prezentów, a co!
To ja bym się zamieniła chętnie. Oddam śnieg za morze:tak::tak::tak:

Buziak:-D:-D:-D za pamieć.Ja na obrady się nie meldowałam bo niestety zdrówko za szwankowało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Wychodzą przy porodowe komplikacje.
A to co Ci się dzieje??? A byłaś na tym kursie?

Mmatysia, ja już ci jakieś 30 stron temu proponowałam że wpadnę i ci poprasuję.:-):-):tak::tak:

Wpadaj,wpadaj:-):-):-).Ja ci za to kochana super zabieg na ciałko zafunduję:-) i jeszcze przez całe święta ugoszczę;-):-):-).Zawsze uwielbiałam prasować ale teraz ta prosta czynność mnie przerasta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Cudna choinka i ile prezentów:tak::tak::tak:

reklama
Wpadaj,wpadaj:-):-):-).Ja ci za to kochana super zabieg na ciałko zafunduję:-) i jeszcze przez całe święta ugoszczę;-):-):-).Zawsze uwielbiałam prasować ale teraz ta prosta czynność mnie przerasta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Cudna choinka i ile prezentów:tak::tak::tak:

:****

dziękuję.
Och no teraz to mnie normalnie tak zachęciłaś, że już sprawdzam rozkład lotów.:-):-):-) :rofl2::rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry