reklama

Mamy majowe 2009

Właśnie wstała Gaba, wyspana najbarzdiej z rodziny. szelma przyszła dzisiejszej nocy i awantura bo ona chce pośrodku leżeć (a ja wtulona w męża a tu córa się wciska:eek:) no i musiałam zrobić miejsce i spac na brzegu i naciągać kołdrę bo zimno:wściekła/y:. Zaraz potem słysze Gośka w łóżeczku gada i krzyczy jak noga zaklinowała sie miedzy szczebelkami i sen szatkowany miałam. A tak przytulać mi się chciało (no i szczyt płodności miałam:-D).

reklama
a u nas -13 stopni (i piekne Słońce), i moj Tato nie chce sie zgodzić na moją wyprawę z Jagą na to usg...:no::confused2::confused2::confused2:
Zjedzie z pracy, aby nas podwieźć... tylko mamy problem z fotelikiem (bo jest w naszym aucie, którym M pojechał w teren), Tato stwierdził, żeby na sztuke wsadzić Jagę do poprzedniego...:sorry::sorry::sorry:
Zaraz próba generalna - póki co w domowych ciuszkach... w kombinezonie to już bedzie wyższa szkola jazdy...:shocked2:

To jest normalnie uzależnienie. Siedzie już prawie na walizkach ( czekam na mame bo przyjeżdża do małego) ale jeszcze muszę zajrzeć ;-)
Aguś, Bohaciefka- dziękuję ;-)
Aguś spokojnej wyprawy na to usg, jedźcie ostrożne, i oby wynik był dobry :tak:trzymam kciukasy:tak:

Bohaciefka no nie dziwię się że Gaba najbardziej wyspana :-D przecież u rodziców śpi się najfajniej :tak:

Już teraz naprawdę uciekam :sorry::cool2:

Witajcie kochane:-)

Nadrobię was popołudniowa pora bo dziś nici ze spacerku tez ponad 10 na minusie. A Zofik ma lekka infekcje (tylko czerwone gardełko)

Mam pytanie do Was....mam podać wit. C w kropelkach na gardziołko a może Wy macie jakieś sprawdzone zestawy wit. podczas infekcji?

Wczoraj rozgrzebałam całe mieszkanie wielkie sprzatnie + strojenie - mysle ze najgorsza robote mam za soba została tylko kuchnia ale to na przyszły tydzien

Poniewaz jutro do pracy zaliczyłam kosmetyczke i fryzjera:-D
I do 2 w nocy ulepiłam 100 uszek + 200 pierogów - uffff.......

Confi superowy fotelik nawet nie wiedziałam ze robia takie fajne tapicerki
...no i tyle przeczytałam :)

To i ja sie witam....tylko na chwilke bo musze skoczyc na market tylko ze za oknem zima pelna pra......tak snieg sypie ze swiata nie widac.....:szok:..no i tez -2 jest u nas.....
Wlasnie pokazywali co sie dzieje w Londynie....masakra W.B wogole nie jest przygotowana na snieg..oni nawet sprzetu nie maja...caly Londyn poprostu stoi w korkach....:szok::szok:

Ja jaks nieprzytomna jestem....wczoraj usnelam na kanapie i wstalam o 2.30...
Dziewczyny spaly do 7mej dzis.....

AgA....alez z Ciebie zdolniacha....200 pierogow....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:...
no i zdrowka dla Zofika....:tak::tak::tak:

Aga.k.m....moze rzeczywiscie lepiej skorzystaj z taty propozycji.....no musi sie Jagodka chwilke przemeczyc....no ale moze lepsze to niz ma jej odmarznac nosek....:sorry::sorry:

Tikanis....no niby czytalam ze to przymusowy remont ale mi by sie nie chcialo przed swietami.....:no:
Zreszta mam bardzo zle doswiadczenie po malowaniu mieszkani w styczniu.....
Postanowilismy pomalowac je w tamtym roku ( te mieszkanko w Polsce) no i taki grzyb nam sie wpierdzielil....niestety sciany naturalnie nie schna bo jest za wilgotne powietrze na zewnatrz....nawet nie pomagala taka dmuchawa.....
przez to w lato mielismy jeszcze dodatkowa prace bo sciany trzeba bylo odgrzyb iac.....:no:

Witam. U nas -10 i też piękne sIońce. Na 12 mam szczepienie więc spacerek mnie czeka w tą zimnice:crazy:
Aga km, trzymam kciuki za usg.
MaIinko, ja też jestem użaIeżnina od BB. Nawet jak gdzieś jestem to staram się zerknąć co tu się dzieje.
AgA ,mój pediatra przy czerwonym gardIe zaIeca podawnie nurofenu ,ibufenu .Ieki te maja tez dziaIanie przeciwzapaIne i można je podac nawet jak nie ma gorączki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry