reklama

Mamy majowe 2009

To ja bym się zamieniła chętnie. Oddam śnieg za morze:tak::tak::tak:

A to co Ci się dzieje??? A byłaś na tym kursie?
Kurs przeniesiony na styczeń bo zachorowała prowadząca:-( pewnie i tak bym nie doszła:zawstydzona/y:. Od przedwczoraj miałam silny krwotok( pare dni temu dostałam@), M zawiózł mnie wczoraj do gina do szpitala,po USG stwierdzili,że robi się nadżerka na ranie w macicy(tej po wyrwanym łożysku),dostałam zastrzyk przeciwkrwotoczny i tabletki z żelazem.W poniedziałek(jak eis skończy@) mam się zgłosić na badanie i ewentualne usunięcie nadżerki:-(

reklama
Kurna, znów mi się suwaczek zaciął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
suwaczek to Ty sobie na innej stronie zrób nowy w końcu

A co do problemów zdrowotnych to bardzo mi przykro, że takie nie przyjemności Cię dopadły:no: I to jeszcze przed samymi świętami, gdzie jest tyle zajęć i człowiek nie ma czasu biegać po lekarzch, no i przede wszystkim potrzeba dużo energii... Ech, ale na takie rzeczy nigdy nie ma dobrego momentu. Oby tylko w poniedziałek wszystko się pomyślnie skończyło!

suwaczek to Ty sobie na innej stronie zrób nowy w końcu

A co do problemów zdrowotnych to bardzo mi przykro, że takie nie przyjemności Cię dopadły:no: I to jeszcze przed samymi świętami, gdzie jest tyle zajęć i człowiek nie ma czasu biegać po lekarzch, no i przede wszystkim potrzeba dużo energii... Ech, ale na takie rzeczy nigdy nie ma dobrego momentu. Oby tylko w poniedziałek wszystko się pomyślnie skończyło!
Najważniejsze(przepraszam za wyrażenie),że już ze mnie nie leci jak z kranu:sorry:.
Wczoraj zebrałam się i skończyłam pakowanie pezentów,no i udało mi sie do kosmetyczki wyskoczyć na odżywianie:tak::tak::tak:.
Ach byłabym zapomniała:MOJE DZIECIĘ PRZEMÓWIŁO!!!
Od wczoraj na wszystkich woła...BABA:eek:

Mmatyisa, współczuję kłopotów ze zdrowiem. Ty zamiast szaleć ze świętami powinnaś trochę na luz wrzucić!!!!!, zdrowie ważniejsze niż odkurzanie zakamarków i potrawy dla półku wojska.

Mmatyisa, współczuję kłopotów ze zdrowiem. Ty zamiast szaleć ze świętami powinnaś trochę na luz wrzucić!!!!!, zdrowie ważniejsze niż odkurzanie zakamarków i potrawy dla półku wojska.
NO WŁAŚNIE!!! A ona sprząta i sprząta i końca nie widać! Ja wiem, że 160 metrów to nie 56, ale nie przesedzaj kobieto! Wrzuć na luz!!!

A wiesz,ze to samo powiedział M:-).Oczywiście dopiero wtedy jak krwotoku dostałam(i wszystko było już zrobione):wściekła/y:.No ale się zrehabilitował.Na dzis zaprosił faceta,który sprzedaje roboty do mycia podłóg.Chce mi taki zafundować:-).Czemu nie wymyśla czegoś takiego do prasowania:baffled:

A wiesz,ze to samo powiedział M:-).Oczywiście dopiero wtedy jak krwotoku dostałam(i wszystko było już zrobione):wściekła/y:.No ale się zrehabilitował.Na dzis zaprosił faceta,który sprzedaje roboty do mycia podłóg.Chce mi taki zafundować:-).Czemu nie wymyśla czegoś takiego do prasowania:baffled:
oj to mnie zaciekawiłaś tym robotem też chcem zobaczyć fotki:tak: aj te nasze dolegliwości zawsze coś :-(
A dzień dobry :-)
wczoraj nikt mi dobranoc nie odpowiedział to dziś choć dzień dobry odpowiedzieć:-D

reklama
a cóż to za ustrojstwo? jakieś zdjęcia później wrzuć, albo jakiegoś linka koleżankom niedoli pokaż...
Sama jestem ciekawa czy to coś będzie warte swojej ceny.Zobaczymy wieczorem.Specjalnie nie myje podłóg,niech się robot pomęczy:-):-):-).
Teraz zmykam na jakiś czas bo muszę zapakować paczki dla Caritasu.M zadzwonił,że jutro przyjedziemy i znów wszystko na mojej głowie:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry