mamamatysia
Fanka BB :)
Dzień dobry Kasiu:-):-):-)oj to mnie zaciekawiłaś tym robotem też chcem zobaczyć fotkiaj te nasze dolegliwości zawsze coś :-(
A dzień dobry :-)
wczoraj nikt mi dobranoc nie odpowiedział to dziś choć dzień dobry odpowiedzieć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry Kasiu:-):-):-)oj to mnie zaciekawiłaś tym robotem też chcem zobaczyć fotkiaj te nasze dolegliwości zawsze coś :-(
A dzień dobry :-)
wczoraj nikt mi dobranoc nie odpowiedział to dziś choć dzień dobry odpowiedzieć![]()
poważniewczoraj nikt mi dobranoc nie odpowiedział to dziś choć dzień dobry odpowiedzieć![]()
? patrz jaka ja nie kulturalna!
no ale co sie dziwic , jak ludzie wyszli na snieg to zaczeli zdjecia robic, jesc snieg, itp
niby w POlsce to normalne ze snieg pada a tez zawsze zima zaskakuje kierowcow
to jeszcze jedno małe pytanko...ILE???Sama jestem ciekawa czy to coś będzie warte swojej ceny.
też chciałam zapytać ale nie śmiałam ale skoro Marzenka pyta to dołanczamto jeszcze jedno małe pytanko...ILE???

Podobno okc1500 zł.Jak sie dokładnie dowiem wieczorem to napiszę.Spadam robić te paczki bo sie nie wyrobię.też chciałam zapytać ale nie śmiałam ale skoro Marzenka pyta to dołanczam![]()
My tez pieczemy(zwlekam już od tygodniaA wieczorkiem mam zamiar ze starszakiem zrobić pierniczki, już mam wszystkie produkty i super gadżety do dekoracji - Andrzej nie może się doczekać :-)
).Jutro choinka stanie w naszym domu to czas przygotować smaczne ozdoby:-).