reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no to i ja moze sie wbije dzisiaj do pogawedki :-) domek posprzatany corcia grzecznie dosypia nocke a ja mam czas na bb :-) podczytuje Was kobitki na bierzaco, ale jakos tak ciezko mi cokolwiek napisac...
na poczatku chcialabym pogrtatulowac nowym moderatorkom (mam nadziej ze Aga km w koncu dostanie potwierdzenie administracji..)

*Aga* ja nie podaje Dianie witaminek, codziennie jest jabluszko i mam nadzieje ze to wystarczy....

Jola w zeszlym roku bylo tak samo pamietam ze do pracy nie moglam dojechac bo metro bylo zamkniete autobusy nie jezdzily, a sniego najwyzej z 5 cm :-D no ale co sie dziwic , jak ludzie wyszli na snieg to zaczeli zdjecia robic, jesc snieg, itp :-D niby w POlsce to normalne ze snieg pada a tez zawsze zima zaskakuje kierowcow :-D

Aga Km powodzenia na badaniu i mam nazieje ze nic zlego sie nie dzieje z Jagodka :-) co do nie supiania Twojej malej, to mam to samo... w dzien ciagle by spala, a jak przychodzi pora spania, pelna energi na zabawe. probuje tak jak TY przytrzymywac ja w dzien , co jest bardzo trudne bo jets marudna strasznie...no ale coz musimy jakos nauczyc nasze nocne marki kiedy jest dzien a kiedy noc...

M&MS choineczka sliczna jest piekne ozdoby :-) a czy Mikolaj Ci pomagal? no i ile prezentow... czy Ty mowilas ze spedzacie swieta we c\zworke?? Twoja historia z Mikolajem i Mikolajem (podlozenia prezentow) bardzo mi sie podoba :-) jak bylm mala z kuzynostwem tez zawsze wychodzilismy na dwor wygladac [pierwsza gwiazde wracalismy i prezenty byly pod choinka, ale im bylismy strasi tym bardziej bylismy podejrzliwi, ktoregos wieczoru moj kuzyn 'zalapal wujka na podkladaniu prezentow'. Od tamtej pory prezenty czekaly na nas juz podczas wigilji :-)
MAMAMATYSIA zycze duzo zdrowka :-)

Dzień dobry Majóweczki!:-)

Aga_k_m no to jeszcze ze 200 tys musicie szykować na ten domek, co? Ale z pewnością warto - jest piękny!!

tikanis super, że się odezwałaś, też czekam na fotki mieszkanka, i napisz czy Kubusiek już lepiej śpi

kornasiu super, że coś napisałaś, myślałam o Tobie ostatnio :-)

mamamatysia oj biedna Ty, dobrze, że masz sytuację pod kontrolą, nie zazdroszczę problemów. No i fajnie, że Fifi gada, szkoda, że wszystko jest "babą" :-)

m&m's już dziś masz lepszy nastrój? Choineczka i prezenty śliczne!!

marzenka no! mam nadzieję, że klub AA będzie się zbierał w większym gronie i Twoje biegnięcie z pracy na złamanie karku nie pójdzie na marne :-)

kasiu dobranoc :-) I dzień dobry :-)

tsarina no ładnie, w tydzień taka kaska! Zazdroszczę....

malinko rozdanie dyplomów mam jutro!! A Ty w jakimś Olsztynie!? Kurde, nawet się nie spotkamy :-(

*Aga* nie no, 200 pierogów?! Daj ze 40 :-)

U nas dziś -11, musiałam wyjść z Gabą na pobranie krwi, oczywiście była dzielna :-) Spacerek średnio nam się udał bo zmarzłyśmy obie, że hej. Dziś już żadna siła mnie z domu nie ruszy :-) A wieczorkiem mam zamiar ze starszakiem zrobić pierniczki, już mam wszystkie produkty i super gadżety do dekoracji - Andrzej nie może się doczekać :-)

jolu to fajnie, że dziewczynki pospały, co? A jakie dziś humorki mają? Amelia ciągle taka przylepka?

bohaciefko droga, współczuję przerywanego snu, ja tak mam od 7,5 miesiąca.... :-) A korki... cóż - oto Polska właśnie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry