reklama

Mamy majowe 2009

kasiu - dobranoc... i DZIEŃ DOBRY!!! :-):-):-):-D:-D:-D

moniko, kornasiu, Roxy - dziękuje za troskę - Kochane jestescie, muaa :*:*:*
Usg wyszło przepięknie!!! Wszystko w porządeczku, ładnie uksztaltowane, bioderka cudnie symetryczne - więc wielkie UFFFFFFF

Niestety nie zalapałam się na pączka, kasiu ratuj!!! Wiesz, moja Sis studiuje zaocznie w Legnicy ratownictwo medyczne, dzisiaj sobie odpuscila zjazd, bo niby źle sie czuje, ale jutro i w niedziele bedzie jechała - UŚMIECHAM SIĘ SZEROKO w Twoim kierunku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jaga karmiona byla ok. 8:30 i tuż przed samym wyjazdem pociągla cycka z 2 minuty (bo nie było czasu), no ioczywiście pomimo, że wizyta byla na 12:00, Pani dr się ladnie spóźniła, wiec do domu wrócilam o 13:20... Jaga już po badaniu zaczeła się drzeć jak nie Ona (dawno takiego ryku nie było) a w samochodzie padla.. Śpi do teraz (nawet nie przeszkadzalo jej wyciąganie z fotelika, chodzenie po schodach, i sciaganie kombinezonu). jak się obudzi to pewnie przez godzinę bedzie cyca ciągła...

Ostatnia edycja:
reklama
Aga-Dobrze,ze z bioderkami wszystko ok. Z tym nie ma przelewki(wiem coś o tym:sorry:).Mam nadzieję,że Jagódka obudzi sie w juz w dobrym humorze i gdy zostanie nakarmiona pozwoli mamusi posiedzieć na BB:-)

Witajcie!

faceci nie potrafią słuchać.... :growl:

wychodząc z domu powiedziałam, 30 min w 180C i ani minuty dłużej, po niemal dwóch mąż sobie przypomniał... a mój schab ze szpinakiem wygląda jak węgiel...

upiekłam dziś nowe drożdżówki z nadzieniem toffi, bo chłopak mojej najmłodszej siostry ma ostatnią Wigilie klasową, ona za to pomoże mi przy zakupach- załatwi mi samochód rzeczonego chłopaka:-) no i jego jako szofera- zdjęcia wrzuce, jak polukruje ciastka... wieczorem robię pierniczki na choinkę..

Witajcie!

faceci nie potrafią słuchać.... :growl:

wychodząc z domu powiedziałam, 30 min w 180C i ani minuty dłużej, po niemal dwóch mąż sobie przypomniał... a mój schab ze szpinakiem wygląda jak węgiel...

upiekłam dziś nowe drożdżówki z nadzieniem toffi, bo chłopak mojej najmłodszej siostry ma ostatnią Wigilie klasową, ona za to pomoże mi przy zakupach- załatwi mi samochód rzeczonego chłopaka:-) no i jego jako szofera- zdjęcia wrzuce, jak polukruje ciastka... wieczorem robię pierniczki na choinkę..
Nie no...znowu smakołyki:-p:-p:-p
Wrzucaj przepis na schab ze szpinakiem bo zastanawiam się co w niedziele na obiad zrobić;-).
M bym udusiła za to mięcho:wściekła/y:

Tsarina,to chyba masz po obiedzie:sorry:

to na jutro miało być. Wczoraj wieczorem zaczełam, ale byłam już tak padnięta, że wyłączyłam w cholere piekarnik i poszłam spać... dziś na obiad naleśniki z masą serową, bo muszę jakoś twaróg z ostatniego pieczenia wykorzystać... jeszcze świąt nie ma a ja się opycham

mamamatysia przepis w odpowiednim dziale

mąż wrócił z poczty i pozwolił mi otworzyć paczkę... he he a tam mój zestaw 50 cieni do powiek i 6 różów do policzek/ róży do policzków... za dużo z garnkami przebywam i nie wiem jak się pisze.... ale mi zabrał i da pod choinkę... tylko jak ja się na Wigilię wymaluję?

Ostatnia edycja:
reklama
Tsarina 50 cieni:szok::szok::szok: o matko az tyleee.... to chyba wszystkie kolorki,co?

Ja chyba zaczne korzystac z tych Waszych przepisów,same pysznosci:tak: chyba bede musiala sie z kuchnia przeprosic:sorry:

Gdzie Was wywialo?:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry