reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja tez podczytuję:biggrin2: ze ścierą w dłoni.Jak tak dalej pójdzie to tych pierników znowu dziś nie upiekę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Tsarina-Dzięki za przepis.Gromadzę składniki i piekę na niedzielę:-).Już mi ślinka klawiaturę zalewa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Załączniki

• DSC00008.JPG
    DSC00008.JPG
    13,8 KB · Wyświetleń: 40
Aga uffffff dobrze że z bioderkami wszystko o.k :tak:oj ty bidulko pączusia nie dostałaś :sorry:ale wyjdzie ci to tylko na zdrowie:tak:
Marzena80 ty to masz dobrze w tych gościach :-) ale lada dzień to się skończy :eek:
tsarina ale paleta a ty agentka jesteś skradać się aby fotke cyknąć :-D
mamamatysia ty wyrzuć w końcu tą szmatę i upiecz te pierniczki :tak:

Tsarina, fajne kolorki:tak: Ja to lubie ciemne bardzo na wieczor a tak to brazy:tak: a bialy róż,hmmm może faktycznie jako korektor albo rozjaśniacz pod oczy:sorry:

Moja mycha śpi,jak tak wstanie o 17 to bede miala powtorke z rozrywki,do 21 balety a potem nyny do rana,mi to pasi:tak::tak:
Marzena ale to juz ostatni dzien,nie? Jutro do siebie....fajnie....
Mmammatysia,jutro pierniczki bedziesz piekla:-D zrob troszke wiecej dla mnie:sorry::-D

Aga uffffff dobrze że z bioderkami wszystko o.k :tak:oj ty bidulko pączusia nie dostałaś :sorry:ale wyjdzie ci to tylko na zdrowie:tak:

dupa ze mnie... Jagódko ja to dobrze, że to tylko faldki były... mamusia napasła cycusiem a potem po lekarzach pogoniła... nie bój się, mamusia wyrośnie z tego... Aga żarciki to oczywiście... raczej nie wyrosniesz:-(

reklama
Tsarina, fajne kolorki:tak: Ja to lubie ciemne bardzo na wieczor a tak to brazy:tak: a bialy róż,hmmm może faktycznie jako korektor albo rozjaśniacz pod oczy:sorry:

ja to zawsze w bardzo ciemnych gustowałam, ale ostatnio, może dlatego, że Iza się mnie wystraszyła w "wieczorowym" makijazu próbuje z jaśniejszymi... a teraz mam z czym;-)

znikam na obiadek... odezwę się jeszcze, buziaki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry