reklama

Mamy majowe 2009

postanowiła się od nk wykręcić...
DOBRANOC!!!
Marzena ze co.... ze jak .... nie bardzo wiem o co chodzi..;-)

Dzien Dobry:-)

M&m,s śliczną macie choinke:tak: a ile prezentów.... wooooww:tak:
Malinko,milego weekendu zycze,oj ta szkola......:sorry:
Aga,łojezu tyle pierogów lepic,szacun ja bym wymiękła:tak::-)
Mamamatysia,duzo zdrówka Ci życze:tak: no i zazdroszcze męża... pomyślał o Twojej wygodzie,miło.... ciekawa jestem jak ta maszyna wygląda:tak:
Aga_km,powodzenia u lekarza:-)
No i pogubiłam sie co mialam jeszcze napisac`:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja to sie dzisiaj wyspalam,mloda zasnela o 21,o 6:30 wypila flache i spala do 9:30,jupppiiiii:-) no i wstajemy a w salonie niespodzianka,tesciowa:sorry: no to sie wzielam za sprzatanie bo mala byla z babcia,i teraz zakonczylam:sorry:
Mloda zrzedliwa,zeby na dole jej ida bo ma takie dwie biale kropy na dziaslach:sorry:

reklama
Ja to sie dzisiaj wyspalam,mloda zasnela o 21,o 6:30 wypila flache i spala do 9:30,jupppiiiii:-) no i wstajemy a w salonie niespodzianka,tesciowa:sorry: no to sie wzielam za sprzatanie bo mala byla z babcia,i teraz zakonczylam:sorry:
Mloda zrzedliwa,zeby na dole jej ida bo ma takie dwie biale kropy na dziaslach:sorry:
Zazdroszę wyspania.My pobudka jak zwykle 5.30:sorry:Ale dzisiaj to akurat nam pasowało.
Niespodziankę po przebudzeniu miałaś świetną:-D:-D:-D:-D.Ja mojej T dzisiaj Filipa o 6.30 dostarczyłam;-)
No i dziekuję za zyczenia zdrowia Tobie i Mamstud.Kochane jesteście:-)

MAMSTUD ciesze sie ze o mnie pamietalas... daaawno sie nie odzywalam....
U nas choineczka tez juz stoi tylko czubek musimy przyciac bo taki dlugi jest... pierniczki bym popiekla ale mam piekarnik zepsuty.... mam nadzieje ze do swiat naprawia...

Zazdroszę wyspania.My pobudka jak zwykle 5.30:sorry:Ale dzisiaj to akurat nam pasowało.
Niespodziankę po przebudzeniu miałaś świetną:-D:-D:-D:-D.Ja mojej T dzisiaj Filipa o 6.30 dostarczyłam;-)
No i dziekuję za zyczenia zdrowia Tobie i Mamstud.Kochane jesteście:-)
A wiesz,chyba nie bardzo byla zadowolona ze wstalam bo w najlepsze ukladala pasjansa na laptopie:-D:-D:-D Stesknila sie za wnusia,bo 5 dni bylam u mamy:sorry:

Jak tak czytam co piszecie o swietach,co robicie,pierniczki itp.... to tak troszke mi smutno....chociaz... my idziemy na Wigilie najpierw do tesciow a potem do mojej mamy... i ja nic nie robie..:zawstydzona/y: powiem szczerze,że ja nawet nie wiem czy potrafilabym zrobic piernik,kuchnia to moja "pieta Achillesa":zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry:

Mmatysia daj znać czy to coś do tych podłóg godne polecenia jest... cena raczej z górnej półki... ale może warte tych pieniędzy???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry