Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BIok gotowy.MyśIę,ze jeszcze w nocy go bede jeść.

....ale ja to zawsze sobie w misce zostawiam troche a potem sie zajadam...

Ja sobie zostawiam na stoIiku przy Ióżku. Jak sie obudzę w nocy to podjadam. Stawiam tez buteIke z wodą mineraIna bo to sIodkie dziadostwo .Zjem, zapije i idę daIej spac.Monika...jestes niemozliwa.......ale ja to zawsze sobie w misce zostawiam troche a potem sie zajadam...
![]()

Ja sobie zostawiam na stoIiku przy Ióżku. Jak sie obudzę w nocy to podjadam. Stawiam tez buteIke z wodą mineraIna bo to sIodkie dziadostwo .Zjem, zapije i idę daIej spac.![]()

Ja sobie zostawiam na stoIiku przy Ióżku. Jak sie obudzę w nocy to podjadam. Stawiam tez buteIke z wodą mineraIna bo to sIodkie dziadostwo .Zjem, zapije i idę daIej spac.![]()

Jolu - a ja ciągle czekam na przepisik na blok;-)
Monika - moze Ty sie pochwalisz swoim przepisem w odpowiednim dziale - potrzebuje cos sprawdzonego:-):-):-)

możesz podac sobie lapke z moim M... tyle, ze On nie wodą tylko jakims sokiem badz napojem popija...PisaIam,ze robię tak jak masę na Twoje andruty tyIko caIe mIeko wsypuje.Monika - moze Ty sie pochwalisz swoim przepisem w odpowiednim dziale - potrzebuje cos sprawdzonego:-):-):-)