reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczor....no nadrabiam i nadrabiam.....:-):-)

Widze ze tu znow o jedzonku......blok....jeszcze mam w lodowce.....ja robie z orzechami laskowymi i migdalami ( praze wczesniej na pateli chwilke ) a druga wersja to z orzechami wloskimi, macadamian (chyba tak to sie pisze) i cherbatnikami.....urzywam tego niebieskiego mleka.....:tak:...jest drozsze ale inne niestety do niego sie nie umywaja....:tak::tak:

A robi sie go moze 15 minut.....takze ....Moniqsan do dziela....

A teraz bije sie w piers bo rzeczywiscie obiecalam ze wstawie przepis no i zapomialam...:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

U nas dzis szalony dzien....mam juz piekna choinke...rano ubralismy, potem bylismy na zakupkach....a rano jeszcze zmienilam posciel i posprzatalam sypialnie....po zakupkach wzielam sie za dalsze sprzatanie....wlasnie skonczylam kuchnie....
Bigos juz sie gotowal dzis trzeci dzien wiec jest gotowy....szynka zrobiona, jutro rybke po grecku, keks a pojutrze rano salatke zrobie.....:tak::tak::tak:

No i tak mi sie swiatecznie zrobilo bo swieca sie lampeczki, mam swieczke o zapachu cynamonu i pieczonego jablak no i wcinam mandarynki...:tak::tak::tak:

o Jolu, jak dobrze że jesteś, już się zastanawiłam czemu cię nie ma!

Fajnie że macie taki świąteczny nastrój!! :-):-):tak::tak:
Ale jak wy sami zjecie tyle jedzonka??!!:szok::laugh2:

reklama
o Jolu, jak dobrze że jesteś, już się zastanawiłam czemu cię nie ma!

Fajnie że macie taki świąteczny nastrój!! :-):-):tak::tak:
Ale jak wy sami zjecie tyle jedzonka??!!:szok::laugh2:

O..milo mi ze pamietalas o mnie.....:-):-):-):-)

A co do jedzonka to bigos pomroze sobie, szyneczki tez polowe, salatki to robie troszke ryby tez....:tak::tak::tak:...wiec spoko...a jak mi przybedzie ze dwa kilo to nic nie szkodzi....:tak::tak::tak:

A to moja choineczka...:-):-) i moje dwa elfiki....:tak::tak:

Załączniki

• DSC02793.jpg
    DSC02793.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC02794.jpg
    DSC02794.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC02785.jpg
    DSC02785.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 47

Nowe wątki