Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dla mnie to niesamowite, że oni tak się angażują! Bardzo, bardzo mnie to cieszy!katarzynak83- ja idę teraz z moim w poniedzialek juz nie moze sie doczekac, przezywa , nie moze sie juz doczekac, nawet wczoraj powiedzial ze chyba pojdziemy prywatnie bo on do poniedzialku nie wytrzyma. Bardzo mnie to cieszy i wzruszaSkoro teraz już sie tak przejmuje to co to będzie jak zobaczy i usłyszy
![]()
Zobaczysz jaki podekscytowany będzie mąż w trakcie badania!
Aż miło popatrzeć... Jak na początku byłam sama na 1 usg to mój mąż potem cały wieczór mnie męczył, żebym mu ciągle opowiadała co było widać i jak biło serce! Teraz sam zobaczył i posłuchał!
W zeszłym roku produkowałam gruszki w syropie 

My tez mamy taki rzutnik, mąż zabrał jak się wyprowadzaliśmy zjego rodzinnego domu. bajki też jakieś są, głównie wilk i zając - mój mąż do tej pory prawie płacze ze śmiechu jak je ogląda i nawet zaraził tą bajką trzylatka znajomych. Muszę mu przypomnieć o tym rzutniku, niech sprawdzi czy jeszcze działa. Fajna sprawa dla malucha.dziewczyny a pamietacie takie rzutniki na ścianę chyba nazywałay się ania, i wyslwietlalao sie na nim bajeczki dla dzieci , takie na kliszy! Ja miala caly karton takich bajeczek, ale jak urodzila sie moja bratanica to jej oddalam , a oni to wyrzucili :-( Kurcze widzialam ze mozna takie kupic na allegro, ale to byla frajda! Chcialabym miec taki w domu dla mojego dziecka, wiem ze teraz sa komputery dvd, ale tak milo to wspominam, a wy tez mialyscie takie rzutniki??
:-Dla mnie to niesamowite, że oni tak się angażują! Bardzo, bardzo mnie to cieszy!Zobaczysz jaki podekscytowany będzie mąż w trakcie badania!
Aż miło popatrzeć... Jak na początku byłam sama na 1 usg to mój mąż potem cały wieczór mnie męczył, żebym mu ciągle opowiadała co było widać i jak biło serce! Teraz sam zobaczył i posłuchał!