reklama

Mamy majowe 2009

mnóstwo rzeczy zostało poupychanych po kątach... teraz trzeba będzie się wziąć za te kąty i je uporządkować... aż się boję...

e tam , będzie dobrze:tak::tak:. jak ci się będzie nudzić to posprzątasz. ;-);-)
Ja to powiem szczerze nie lubię gratów i bezużytecznych rzeczy. A mój M. to tak trochę kolekcjonuje:dry::dry:. A ja wywalam.:-D:-D

reklama
e tam , będzie dobrze:tak::tak:. jak ci się będzie nudzić to posprzątasz. ;-);-)
Ja to powiem szczerze nie lubię gratów i bezużytecznych rzeczy. A mój M. to tak trochę kolekcjonuje:dry::dry:. A ja wywalam.:-D:-D
ja też chyba raczej z kolekcjonerek jestem... choć nie tak bardzo... Sławuś bardziej!
A nudzić mi się nie będzie!!! Jak mi się zaczyna nudzić to sobie BB włączam:-D:-D:-D

no we dwie. Jak obudzimy nasze pociechy to będzie nas więcej. :dry::dry::-D:-D;-)
Nie!!!!!!!! Moja śpi grzecznie... Na brzuszku... sama się przewróciła... Sławek ją wykąpał i przy ubieraniu cały czas mu siadała:tak: normalnie musiałam przyjść i ją trzymać! nie wiem jak to będzie jak sama zostanę...

reklama
U mnie z przebieraniem to masakra jest, bo Maja nie chce ani sekundy poleżeć sppokojnie. Więc rozumiem twoje obawy!!:tak::tak::szok::szok:

Marzenko musze ci już powiedzieć dobranoc:-(:-(, bo M. chce swój komputer.
Mam nadzieję że jutro będzie nas więcej.
A wogóle to co z Moniką?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry