• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kochane moje.....:-)...jestem...:-)....widze ze tesknilyscie.....

Kasiu...dla Ciebie przeogromny buziaczek za tak mile slowa jakie napisalas o mnie....:tak::tak::tak:

Marzenko, m&m's.....dla Was tez buziole za to ze pamietacie.....:tak::tak::tak:

A u nas ....coz ciag dalszy perypeti z osmiomiesiecznymi blizniakami ktore przechodza kryzys osmego miesiaca....:szok::szok::szok::no::no::no:...no i jeszcze zabkuja...:no::no::no:
Ameli dzis wyszedl trzeci zebol a czswartego juz tez leciutko widac...:blink:.....a zebyscie widzialay ...dzis gryzla rog od kanapy...tak ja chyba swedza te dziasla...:shocked2::shocked2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ze spaniem nic lepiej..tzn wczoraj nawet usnely ale potem w nocy sie budzily....dzis tez narazie spia....zobaczymy jak bedzie pozniej....:confused::confused:

Wczoraj wyskoczylam sobie na zakupki...no i wzbogacilam sie o sukienke, sweterek, bluzeczke, rajstopki i koraliki do sukienki....:tak::tak::tak::tak:
No i oczywiscie dziewczyny tez dostaly po polarku, sukience ogrodniczce i dwoch roznych parach spodenek....:tak::tak:
Jak wrocilam do domu to Przemek jeszcze nawet nie jadl....dziewczyny tak mu daly w kosc ze az mi go bylo szkoda....a Amelia takie kupsko mu walnela ze musial ja myc pod prysznicem i przebierac....:-D:-D:-D:shocked2::shocked2::shocked2:

Powiedzial ze teraz to ma porownanie jak z nimi jest ciezko...bo jak sie siedzi codziennie to jest troszke inaczej.....dzis tez go zostawilam.....:tak::tak:

no we dwie. Jak obudzimy nasze pociechy to będzie nas więcej. :dry::dry::-D:-D;-)
Do Joli pisałam - bez odzewu. :-(:-(
jutro zadzwonię.

Czekam na telefon.....:-):-):-):-)

U mnie z przebieraniem to masakra jest, bo Maja nie chce ani sekundy poleżeć sppokojnie. Więc rozumiem twoje obawy!!:tak::tak::szok::szok:

Marzenko musze ci już powiedzieć dobranoc:-(:-(, bo M. chce swój komputer.
Mam nadzieję że jutro będzie nas więcej.
A wogóle to co z Moniką?

u mnie alicje musze w wiekszosc na stojaco i siedzaco ubierac...lezec nie chce za zadne skarby....:shocked2::shocked2::shocked2:

No ja tez mam nadzieje ze jutro bedzie to very busy....:-)

no hellołłłł!!!

jestem Kochane moje :-):-):-) (w końcu/nareszcie) -miałam dzisiaj ciężki dzionek (od 11:00 do 22:00 siedziała u mnie Teściowa:szok::szok::szok: )

widzę, że troszke dzis nastukalyście pościków i stronek... postaram się to wszystko nadrobić...:tak:;-):-D

ale przede wszystkim - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ANKZOC I MAJECZKI!!! Z okazji ukończenia 7 miesiąca :****************************

O my też kupilismy TV 2 dni temu (M. jakos zaszalał) i jutro właśnie będziemy na ścianie wieszać.
ale powiem wam że my przez 2 lata bez tv w domu żyliśmy!!! i było fajnie. tak dobrze że trochę zła byłam na M. że go kupił.
no, takich "odmieńców jest mało";-):-);-):-)! My żyjemy bez tv od prawie 5 lat i na razie nie zapowiada się na jego kupno. Teraz to ani mnie ani mężowi go nie barkuje, już przyzwyczjenie. czasem szkoda bo można obejrzeć jakieś "perełki" programowe.

No, a mój M kupił pod choinkę dla naszej czwóreczki duuuuuuuuuży profesjonalny teleskop i właśnie siedzi na balkonie i obserwuje niebo. Dzisiaj córka poinformowała mnie, że Syriusz jest najjaśniejszą gwiazdą i pokazała gdzie się znajduje:szok::szok::szok: a ja nie mam zielonego pojęcia (bo blade mam:zawstydzona/y:).

Właśnie widziałam księżyc z bliska:shocked2::shocked2::shocked2:, wygląda jak kryształowa kulka:-). To ciekawe wieczory się zapowiadają. Wprawdzie wyć do księżyca nie będziemy ;-). Zaraz załączę fotkę jak M obserwuje księżyc:-).

reklama
DLACZEGO ŻADNA NIE SPRAWDZIŁA KTO DZIŚ MA URODZINY??? U MNIE TEŻ TEŚCIOWA BYŁA WIĘC MAM DOBRE WYTŁUMACZENIE...

Wańka całe szczęście, że naprawiłaś gafę!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry