M
Marzena80
Gość
o ja też o niej dziś myślałam... co z Tomeczkiem??? Ale czy ktoś ma do niej numer??? Kurcze chyba nie... Może rano któraś się odezwie, że ma z nią kontakt...A wogóle to co z Moniką?
Dobranoc Kochana!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o ja też o niej dziś myślałam... co z Tomeczkiem??? Ale czy ktoś ma do niej numer??? Kurcze chyba nie... Może rano któraś się odezwie, że ma z nią kontakt...A wogóle to co z Moniką?

...no i jeszcze zabkuja...

.....a zebyscie widzialay ...dzis gryzla rog od kanapy...tak ja chyba swedza te dziasla...

no we dwie. Jak obudzimy nasze pociechy to będzie nas więcej.;-)
Do Joli pisałam - bez odzewu. :--(
jutro zadzwonię.
U mnie z przebieraniem to masakra jest, bo Maja nie chce ani sekundy poleżeć sppokojnie. Więc rozumiem twoje obawy!!
Marzenko musze ci już powiedzieć dobranoc:--(, bo M. chce swój komputer.
Mam nadzieję że jutro będzie nas więcej.
A wogóle to co z Moniką?

!!!Joleńko buziaki dla Ciebie!!! Idź spać, bo i tak puski dziś... Zgaśmy światło i odpoczywajmy!!!

)
;-)
PSTRYK.......![]()

no, takich "odmieńców jest mało";-):-);-):-)! My żyjemy bez tv od prawie 5 lat i na razie nie zapowiada się na jego kupno. Teraz to ani mnie ani mężowi go nie barkuje, już przyzwyczjenie. czasem szkoda bo można obejrzeć jakieś "perełki" programowe.O my też kupilismy TV 2 dni temu (M. jakos zaszalał) i jutro właśnie będziemy na ścianie wieszać.
ale powiem wam że my przez 2 lata bez tv w domu żyliśmy!!! i było fajnie. tak dobrze że trochę zła byłam na M. że go kupił.

a ja nie mam zielonego pojęcia (bo blade mam
).

, wygląda jak kryształowa kulka:-). To ciekawe wieczory się zapowiadają. Wprawdzie wyć do księżyca nie będziemy ;-). Zaraz załączę fotkę jak M obserwuje księżyc:-).