Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sławuś jest w domu! Ale coś z jakimiś kabelkami robimiała dzwonić do Joli to może znikła na chwilkę
a twojego S nie ma w domku zdjęcia kochana pamiętam![]()
Ten telewizor co go w niedziele kupiliśmy wieszał na ścianę i teraz kończy... A o zdjęciach pamiętam, ale jakoś sposobności dziś nie było:-eeee taki średni, ale fajnie, że na ścianie wisi... już dawno chciałam, ale zawsze były jakieś ważniejsze zakupy... tylko póki co to odbieramy 5 programów z takiej anteny pokojowejto jak duży ten telewizor
mi też się marzy taki na ścianę ale puki co gracik gra to niech gra dalej

ale jutro przyjdzie facet zamontować talerz, żeby nam tą naszę "telewizję na kartę" odbierał... w końcu coś sobie pooglądam!!!mnóstwo rzeczy zostało poupychanych po kątach... teraz trzeba będzie się wziąć za te kąty i je uporządkować... aż się boję...ale gdzie są inne dziewczyny??
Marzenko a jak tam po przeprowadzce? dużo wam do uporządkowania jeszcze zostało?
ja sobie tego nie wyobrażamO my też kupilismy TV 2 dni temu (M. jakos zaszalał) i jutro właśnie będziemy na ścianie wieszać.
ale powiem wam że my przez 2 lata bez tv w domu żyliśmy!!! i było fajnie. tak dobrze że trochę zła byłam na M. że go kupił.