reklama

Mamy majowe 2009

reklama
okruszku.emi napisałaś tak piękne słowa że łzy mi pociekły po policzku, dziękuje Ci kochana nawet nie wiesz ile dla mnie znaczą takie słowa, dodanie otuchy i wsparcia.

Paula 7 i bazylia 24 też Wam bardzo dziękuje za podtrzymanie na duchu . Buziaki dla Was wszystkich.

Ilunka ja mieszkałam ok. roku w Enschede. Overijssel. Pewnie nie wrócilibyśmy do Polski, ale niestety los zechciał inaczej ... Narazie powróciłam na studia i "przydażyła" nam się dzidzia :) z czego niezmiernie się cieszymy. Jednak z tych dwóch powodów nasz kolejny wyjazd za granicę musimy odłożyć na kilka lat. Ostatnio myślałam o tym, żeby wrócić jednak do Holandii, ale znów wszystko szybko się zmieniło. Dostałam list z Belastingdienst odnośnie zwrotu całego dodatku mieszkaniowego, który dostawaliśmy w zeszłym roku i który z zupełnie niewiadomego powodu został przedłużony do końca tego roku, choć 3 razy starałam się o wyłączeniu nas z tego. Mam więc teraz trochę problemów przez nich i tak się tym denerwuję, że powiedziałam, że już chyba nigdy nie wrócę do tego kraju ... ale czas pokaże. Mamy jednak rodzinę w Kanadzie i właśnie tam chcemy się udać za tych kilka lat. Ja jestem do tego takim typem ... jak to moja mam mówi: jestem niespokojną duszą i nie usiedze długo w jednym miejscu :)
Rozumiem w pełni Twoją tęsknotę za domem rodzinnym i przyjaciółmi w Polsce, ja też tęskniłam - ale również tylko i wyłącznie z tego powodu nie wróciłabym do kraju.
Ja miałam tylko swojego narzeczonego i kilku znajomych, którzy nie byli jednak Polakami.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w życiu w Holandii :)

No no mamusie klikacie i klikacie!!! Jest co czytac...
U mnie jakos mina dzien dzis troche pobolewaja mnie jajniki.... Synka dalej czasem pobolewaja go pachwiny...niestety...

liliann- dziekuje sloneczko za wsparcie i napisanie kilku slow o tym co mnie czeka...az mi lepiej gdy cos wiem na ten temat... super ze sa rowiesnikami... zawsze mozna poplotkowac i ponarzekac co zrobili i wymyslili nowego....
imagination- mysle ze nie masz sie czego bac to tylko szamponetka... nie farba...

a ja normalnie farbuję włosy zwykłymi farbami i nic mi nie jest,
moja przyjaciółka jest w 8 miesiącu ciaży a nad ma praktyki fryzjerskie, codziennie farbuje komuś włosy i sobie czasem też i też nic jej nie jest. nie ma co się bać.
to przecież do krwi nie dojdzie. to przecież nasze włosy i tylko włosy:-):-)
nie bójta się hhihhiihi:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p. trzeba wkońcu o siebie dbac. ciąża to nie choroba:-):-):-):-):-)

Witam,

Ale wy szybko piszecie tyle stron w ciagu jednego dnia:szok::blink:

Magdulajtka wczoraj zrobilam test na alergie i troche sie posmarowalam:tak:nie mam nic a balsam ladnie sie wchlonal:) dzieki za rade:-D

Misza czytalam artykul ktory polecilas i nie znalazlam zadnej szkodliwej substancji dla kobitek w ciazy w tym kremie:no: ale na wszelki wypadek zabiore go ze soba do ginekologa i niech on poczyta i mi powie, w koncu sie zna:nerd: Ja chcialam sie tym kremem smarowac 2 razy w tygodniu zeby troche nabrac kolorku i tak postanowilam we srody i niedziele.:-D Dzieki oczywiscie za artykulik przy okazji sie dowiedzialam tez o innych kremach:rofl2:

Jezeli chodzi o badanie USG to ja je mam zazwyczaj rano (o 9) wole byc pierwsza bo u mojego gina zawsze sie tyle czeka:no: wiec jak jestem pierwsza to on mi poswieca wiecej czasu no i nie musze czekac:-DNa kazdej wizycie jest ze mna moj N, on by nie przepuscil nie zobaczyc malucha (raz tez byla tesciowa z nami) zawsze jest taki podekscytowany kiedy go widzi na USG:tak: Jak bylismy na bicu serca widzialam ze mial lzy w oczach, ja zreszta tez. U mnie lekarz mi nagrywa kazde USG na DVD wiec pozniej wpadaja do mnie kolezanki i ogladaja mojego babla:rofl2:Ja juz sie nie moge doczekac nastepnej wizyty, ktora mam 19 moj N zreszta tez. Jestesmy ciekawi jak maluszek sobie wyglada i plci:-Dhehe...Dzisiaj u mnie byla jakas brzydka pogoda wiec sie wzielam za sprzatanie ale sie namachalam, teraz babel malo kopie pewnie spi:-)

Pisalyscie tez ze bierzecie witaminy ja biore odzielnie zelazo, wapn i kwas foliowy.

Pozdrowienia

a ja normalnie farbuję włosy zwykłymi farbami i nic mi nie jest,
moja przyjaciółka jest w 8 miesiącu ciaży a nad ma praktyki fryzjerskie, codziennie farbuje komuś włosy i sobie czasem też i też nic jej nie jest. nie ma co się bać.
to przecież do krwi nie dojdzie. to przecież nasze włosy i tylko włosy:-):-)
nie bójta się hhihhiihi:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p. trzeba wkońcu o siebie dbac. ciąża to nie choroba:-):-):-):-):-)
super brzuszek!!! swietnie widoczny!!! a jaki duzy!!! fajosko!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry