princesstopic
Majowe mamy'09
Dziękuję, kochana. To ja do apteki lecę. Pa!
nie ma za co kochana. to leć i uważaj na siebie po drodze:-):-):-) daj znać jak wrócisz:-):-):-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję, kochana. To ja do apteki lecę. Pa!
madziulka nie ma sprawy po to tu jestesmy nie!!!!!okruszku.emi napisałaś tak piękne słowa że łzy mi pociekły po policzku, dziękuje Ci kochana nawet nie wiesz ile dla mnie znaczą takie słowa, dodanie otuchy i wsparcia.
Paula 7 i bazylia 24 też Wam bardzo dziękuje za podtrzymanie na duchu . Buziaki dla Was wszystkich.

. trzeba wkońcu o siebie dbac. ciąża to nie choroba:-):-):-):-):-)
nie mam nic a balsam ladnie sie wchlonal
ale na wszelki wypadek zabiore go ze soba do ginekologa i niech on poczyta i mi powie, w koncu sie zna
Ja chcialam sie tym kremem smarowac 2 razy w tygodniu zeby troche nabrac kolorku i tak postanowilam we srody i niedziele.
Dzieki oczywiscie za artykulik przy okazji sie dowiedzialam tez o innych kremach
wiec jak jestem pierwsza to on mi poswieca wiecej czasu no i nie musze czekac
Na kazdej wizycie jest ze mna moj N, on by nie przepuscil nie zobaczyc malucha (raz tez byla tesciowa z nami) zawsze jest taki podekscytowany kiedy go widzi na USG
Jak bylismy na bicu serca widzialam ze mial lzy w oczach, ja zreszta tez. U mnie lekarz mi nagrywa kazde USG na DVD wiec pozniej wpadaja do mnie kolezanki i ogladaja mojego babla
Ja juz sie nie moge doczekac nastepnej wizyty, ktora mam 19 moj N zreszta tez. Jestesmy ciekawi jak maluszek sobie wyglada i plci
hehe...Dzisiaj u mnie byla jakas brzydka pogoda wiec sie wzielam za sprzatanie ale sie namachalam, teraz babel malo kopie pewnie spi:-) super brzuszek!!! swietnie widoczny!!! a jaki duzy!!! fajosko!!!a ja normalnie farbuję włosy zwykłymi farbami i nic mi nie jest,
moja przyjaciółka jest w 8 miesiącu ciaży a nad ma praktyki fryzjerskie, codziennie farbuje komuś włosy i sobie czasem też i też nic jej nie jest. nie ma co się bać.
to przecież do krwi nie dojdzie. to przecież nasze włosy i tylko włosy:-):-)
nie bójta się hhihhiihi. trzeba wkońcu o siebie dbac. ciąża to nie choroba:-):-):-):-):-)
super brzuszek!!! swietnie widoczny!!! a jaki duzy!!! fajosko!!!
kokoszka- moj M tez zawsze ze mna jest i bardziej przezywa odemnie i tez jest wpatrzony w monitor jak dziecko ogladajace bajke...zabawne...super brzuszek!!! swietnie widoczny!!! a jaki duzy!!! fajosko!!!