monika1977
Fanka BB :)
a masz w pIanach jakis łaszek?też muszę gdzieś M na welentynki zabrać ale w co ja się ubioręnajpierw schudnę a potem się wybiorę na zakupy
a właśnie ciuchy się luźniejsze na mnie robią
nosz kurde szkoda że nie mam wagi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a masz w pIanach jakis łaszek?też muszę gdzieś M na welentynki zabrać ale w co ja się ubioręnajpierw schudnę a potem się wybiorę na zakupy
a właśnie ciuchy się luźniejsze na mnie robią
nosz kurde szkoda że nie mam wagi
Moniq - a może skusisz się na "pseudo szarlotkę"?? Ponoć pysznaaa:-):-):-)
nie czekam na wasze podpowiedziprawda?? - utrata kg od razu dodaję optymizmu w swoja osobke
ja dzisiaj właśnie szukalam sobie jakiejś kiecy...ale tak ogólnie - bez okazji ..
A Ty masz juz cos na oku??
dajcie jakieś fajne linki proszę 
Ja, to tyIko w spodniach pomykam. KośIawe mam giry to sukienki odpadają.prawda?? - utrata kg od razu dodaję optymizmu w swoja osobke
ja dzisiaj właśnie szukalam sobie jakiejś kiecy...ale tak ogólnie - bez okazji ..
A Ty masz juz cos na oku??

wczoraj wołały zupy a dzisiaj tosta![]()

ja non stop sama jestem... czasami w weekendy Sławek jest w domu...to ja podobnie.... w wekendy sama jestem z moja szalona dwojka...
No i własnie pochłonełam dwa miniserniczki(bez sera, z jogurtu naturalnego, takie foremki jak muffinki). Jeszcze nie zwiazały po pieczeniu![]()

Ja, to tyIko w spodniach pomykam. KośIawe mam giry to sukienki odpadają.
Roxy czy taka PauIa to sobie mogą pozwoIić![]()
:-)chodziło że wczoraj Marta a dzisiaj tyJa zupy nie wołałam
Ja zupę miałam
Ale M już ją wykończył![]()

a może coś takiego?nie czekam na wasze podpowiedzidajcie jakieś fajne linki proszę
![]()