kasica212
Sanka & Samka
to pora aby sobie przypomnieć;-)ale az tak? chyba zapomnialam przez ta abstynencje w ciazy
;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to pora aby sobie przypomnieć;-)ale az tak? chyba zapomnialam przez ta abstynencje w ciazy
;-)
przed sylwiek wpadli do nas znajomi z zapasem piwa....zostawili chyba z 5 sztujow, ja dokupila 10 pak calsberga bo kalendarz byl, wiec lezy i czeka na lepsze czasy....M nie pije bo jak pije to pije...ale ogolnie z Zosia wolimy jak nie pije, to nie pije wogole...wiec j tylko pije. a ze mam wenne srednia to...Ladygap i sie trzymasz tak od nowego ?? moj M też jakoś mu idzie
bo ja to taka gapa czasami jestem jak cos powiem to z krzesel ludzie spadaja hihino raczej... a ja zawsze juz z przyzwyczajenia wale gap hehehe
a mialam byc juz grzeczna, cholera sie nie udalo....spadłam ta jak jużcos podsumuje to nie moge :-)![]()
ja mam w zamrazarce wodke z pepkowego!!!Ladygab Patusiu to u nas jeszcze jakieś tam trunki mocniejsze stoją bo ja niepije wcale (procz piwa) a M raz do roku jeśli w ogóle
leże na dywanie......
Ty grzeczna??? nie wierze...a mialam byc juz grzeczna, cholera sie nie udalo

chciałabym to zobaczyć....ja mam w zamrazarce wodke z pepkowego!!!
przewrcilo sie niech lezy...![]()
hmmm....no....wiesz...daje sie czasami....jak musze......obiecuje ze bede grzeczna przez tydzien.....no ale...hmmmmm wychodzi moze no przez dwa dni....Ty grzeczna??? nie wierze...chciałabym to zobaczyć....