Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przyznaj sie!!!! tos ty mi majstrowala przy piwie!!!! dlatego to co sw zamrazarce zamrazlo!!! a piwo tak kopie...zla kobieto;pLadygab na pewno w zamrażalniku a może w calsbergu sie znalazła ????
A moj sie zawsze lapieja dlatego takich rzeczy nie obiecuje bo wiem, że nie wyjdzie.....
idz z bogiem dobra kobietoLadygap nie skuszę sie na wódke bo nie przełkła bym idę do M sie dziś poprzytulać bo chyba wkoncu coś mnie ruszyłona ten teges nie wierzę ..... bo od jakiś trzech tygoni cisza i nic a nic nie było
przyznaj sie!!!! tos ty mi majstrowala przy piwie!!!! dlatego to co sw zamrazarce zamrazlo!!! a piwo tak kopie...zla kobieto;p

Myslisz ze bedzie siedalo to opisac???oooo pati ciebie.... to sie bedzie dzialooo
jutro streszczenie prosze![]()
No tak po cichu po cichu a swoje robisz.....przelewasz tam gdzie nie trzeba...o ialuzja mi ladna wyszla hihiprzepraszam ale ja tu tylko sprzątam ;-) I ja nic nie wiem o tej wódce w zamrażalniku i w ogóle co złego to nie ja ;-)![]()
Kowboja??? Zorro nie lepszy???super demon kobieta o bedzie najlepiejbuziaki sie bedzie działo ide sie prrzebrać w odpowiednie fatałaszki hehe to znaczy w strój kowboja