okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
dziękujęTo ja trzymam kciuki, za takie marzenia to nawet wszystkie dwa !!!:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziękujęTo ja trzymam kciuki, za takie marzenia to nawet wszystkie dwa !!!:-)

iiii (nie zakapowałaś ? chodziło mi o to samo co wczoraj)![]()

nawet ja wiem o co chodzi! Ona piła! Piła! :-)
Babolki ja uciekam bo przecież muszę o 6 rano męża przywitać ;-);-);-) no i bym chciała jeszcze przed pracą jutro się pouczyć ( więc muszę się wyspać) bo przecież w weekend szkoła![]()

To dobranocuciekaj uciekaj, ucz się pilnie, ząbki myj, o męża dbaj i w ogóle :-) aha, czapkę noś :-)Babolki ja uciekam bo przecież muszę o 6 rano męża przywitać ;-);-);-) no i bym chciała jeszcze przed pracą jutro się pouczyć ( więc muszę się wyspać) bo przecież w weekend szkoła![]()
dobrewyobraziłam sobie pure z marchewki, ziemniaczka i groszku w opakowaniu po skrzydełkach z KFC :-)

wyobraziłam sobie pure z marchewki, ziemniaczka i groszku w opakowaniu po skrzydełkach z KFC :-)

nawet ja wiem o co chodzi! Ona piła! Piła! :-)

czyt.Dobranocuciekaj uciekaj, ucz się pilnie, ząbki myj, o męża dbaj i w ogóle :-) aha, czapkę noś :-)