kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
ojej oczywiście a ty kupujesz jej rozmiar 80 ja już kąpletuję 86 lubię jak są ciut za dużea bodziaki Wam się nie podobały?!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ojej oczywiście a ty kupujesz jej rozmiar 80 ja już kąpletuję 86 lubię jak są ciut za dużea bodziaki Wam się nie podobały?!

Gaba obecnie nosi 74.... Ale wzięłam na 80 z nadzieją, że do nich dorośnie - kiedyś.... :-)ojej oczywiście a ty kupujesz jej rozmiar 80 ja już kąpletuję 86 lubię jak są ciut za duże![]()
BODY r.86,Happy Kids, 3 PAK !! RÓZNE WZORY (896890778) - Aukcje internetowe AllegrośIiczne aIe dIa dziewczynki![]()
Filip też 74 a ja już 86 kupuję ;-)Gaba obecnie nosi 74.... Ale wzięłam na 80 z nadzieją, że do nich dorośnie - kiedyś.... :-)
zgadzam się z tobą nie wiem co komu to przeszkadza ,ale oczywiście też podpiszę...czytałam ten wątek o regulaminie (a wy?), i oczywiście będę się strała stosować,
ale trochę tego nie rozumiem. co komu szkodzi że ktoś napisze 2 czy 3 posty pod rząd?
np bohaciefka w nocy zazwyczaj odpisuje na posty z dnia i pisze ich kilka pod rząąd bo odpisuje po kolei jak czyta.
co to przeszkadza?
no super ale wolę długi rękaw ;-)
też tak pomyślałam :-)właśnie jestem po przeczytaniu regulaminu, i powiem Wam szczerze że inni nam zazdroszczą naszego śmietniczka, i stąd ten regulamin :-)